Alla inlägg under oktober 2008

Av MissC ♥ - 21 oktober 2008 23:25

Jag håller på å bli galen. All text som ska in i min lilla webb-butik kräver ju sin tid & eftertanke! Jag är totalt snurrig just nu.. Ska nog ta & lägga ner för idag. Och imorgon är en annan dag =) Då hoppas jag att det inte känns lika motigt. Hmm, kanske Emma kan hjälpa mig ;) Ska ju dit imorgon. Tar med mig mina papper så kan hon kanske ta sig tid att se över dom..!? =) Hoppas hoppas. Behöver lite utomstående influencer och feedback. Hoppas man kan formulera sig så. ;) Natti natti!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 21 oktober 2008 18:32

Vi åkte in till stan idag jag & William. På jakt efter vinterstövlar och vinterjacka till William. Och vi fick tag på både och =) lillkillen är nöjd med det inköpta! Sen blev det fika/lunch på Himmelska hundar! Det är så mysigt att komma dit. William gillar allt gott han kan stoppa i magen ;P Resan hem kändes låång. Vi missade precis ett tåg, så det var bara å vänta på nästa. William somnade sittandes i mitt knä.. Ville sen inte vakna när äntligen nästa tåg kom.. Så det var bara att bära! Pust!! Nu ska jag ta en kaffe å slappa i soffan ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 20 oktober 2008 12:09

Med uppläggning av bilder på mina smycken, kommer det att bli ett tag nu.. Även om jag vill visa allt ;) Så får jag lov att hålla igen. Annars kommer ni ju inte att ha så mycket nytt å titta på när webbshopen är klar! ;) Men troligen så hittar väl en å annan bild hit.. Trist om jag inte lägger upp några alls. Ha tålamod med mig!

Av MissC ♥ - 20 oktober 2008 12:07

En liten mix av band & kedja m magnetlås.

Av MissC ♥ - 19 oktober 2008 19:09

På Skansen idag, helt underbar höstdag! Så utflykten dit blev toppen.   

Av MissC ♥ - 18 oktober 2008 18:21

Åhh, som jag LÄNGTAR tillbaka dit!!!! Men just nu får jag nöja mig med att sukta över bilderna och äta thaimat. Lagade till vår favorit rätt från Thailand idag.. Chicken garlic & pepper. Såååå GOTT!! Så nu vet jag inte om det får plats något lördagsgodis ;P

Av MissC ♥ - 18 oktober 2008 18:15

Isabelle & Engla var här hos oss hela dagen. Jätte mysigt att ses! Tyvärr så var inte barnen riktigt av samma åsikt ;) Men det gav sig till slut! Det verkar vara ett fenomen det här med att ses allt för sällan..!!! Men kul när det blir av.

Av MissC ♥ - 17 oktober 2008 23:43

Var inne på Karinas blogg.. Och där hittade jag ett test hon hade gjort. Så jag var ju bara tvungen att testa jag oxå.. Och så här blev resultatet.


Sussis personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa Sussi:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


http://se.41q.com/ Om du vill testa du med ;)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se