Alla inlägg under oktober 2008

Av MissC ♥ - 12 oktober 2008 11:05

Tänk att man kan bli så glad när någon ger komplimanger..!! Igår fick jag höra att jag verkligen inte ser ut som 38.. Personen ifråga tyckte det var ofattbart, och att jag såg så bra ut för att vara just 38. =D Gissa om jag blev GLAD. Det kan jag leva på ett tag nu ;) Vad jag ser i spegeln är tydligen inte vad andra ser =) Tack för komplimangen.. (Dessutom hade jag oxå blivit utbjuden om jag inte varit förlovad =) Snacka om en ego boost dag!!!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 11 oktober 2008 09:37

Ja haa, så var det slut på känslan av en ledig helg med familjen!! Folk är sjuka så vem ringer man då!!? ;) Ja ja.. Jag får mysa ikväll & imorgon istället. William har haft feber hela natten och vart tjock och hostig i halsen =( Så nu är det dags för förkylningstider här också. Ha det gott alla ni som är hemma idag!! Kram

ANNONS
Av MissC ♥ - 10 oktober 2008 09:13

Äntligen är det helg strax..!! Ska bli mysigt att umgås helt utan "avbrott" ;) Hoppas att vi får hålla oss friska. Det är jätte många runt om som är sjuka! Ser oxå fram emot min fika m grannen på 2:an ;) William får vara hemma m sin pappa idag, lyxigt!! Han visade precis en teckning.. Verkar gilla  att rita likadant med båda händerna samtidigt..! Dom blir ganska roliga. Nä nu ska jag hoppa in i duschen.. Önskar er alla en toppen dag!

Av MissC ♥ - 9 oktober 2008 22:29

Jaaag fryyyyyseeer!!! Har varit nerkyld större delen av dagen =( Sitter fullt påklädd m fleecefilt runt mig & svept te. Inget som hjälpt.. Kanske borde ta en HET dusch.. ;) Men nu är jag sååå TRÖTT att det svider i ögonen. Så det blir inget med det. Ska ta å dyka ner i sängen istället! Kanske jag skulle ta å sova m "kläder" på ;) Har ju ingen pyjamas.. Så det får bli myskläder då =)

Natti Natti ;)

Av MissC ♥ - 9 oktober 2008 09:12

Då är detta det du ska bära.. =)


Av MissC ♥ - 8 oktober 2008 18:43

Av MissC ♥ - 8 oktober 2008 18:39

På väg hem från dagis igår.. Härligt väder!! William poserar såklart ;) Måste ju göra "coola" moves när kameran är framme!! *fniss* Och som han älskar sina skor... Vill inte gå i andra.

Av MissC ♥ - 8 oktober 2008 10:20

Han är ju för skön min son ;) Ville ha med sig en bil till dagis (daglig diskussion) och jag förklarar återigen att nej, inga egna leksaker får följa med dit. Han sitter senare i trappan & klär sig, strumpor först.. Jag går förbi och frågar om han vill ha hjälp m kalsongerna. Såå jag hjälper honom med dom, då säger han -Jag har ingen bil med mig! -Nä vá bra då, säger jag. Så ser jag hur han står konstigt med ena foten.. Och något större än normalt ;) *skratt* Han har lagt bilen under foten i strumpan och tänkt smuggla med den! Jag förklara då att det inte är någon bra idé, blir ju svårt att gå. Och skrattar lite då jag ändå tyckte det var lite fyndigt ;) Vilket han inte uppskattade.. Och blir arg på mig. (kan jag ju förstå) Men så är vi i diskussion igen. Han får ta med den dit & så tar jag den med mig när jag går... Så ville han cykla, och jag får stoppa bilen i jackfickan. Bra tänker jag då glömmer han den ;) Men icke. Väl framme så ville han ha den. Jag säger att jag glömde den hemma. Han blir arg & ledsen, vill inte vara på dagis!! Han fick själv fråga pedagogerna om vad dom säger om egna leksaker.. Men det hjälpte föga. Tills slut efter några vändor & lirkande så fick jag honom att släppa det hela och utan motsättning stanna på dagis =) Slutet gott allting gott! Imorgon är det nya diskussioner.. ;)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se