Alla inlägg under oktober 2008

Av MissC ♥ - 7 oktober 2008 20:32

Har fått se ett första utkast ikväll..!!! Det ser lovande ut ;) Känns väldigt roligt att det äntligen blir någon ordning på detta! Jag är fylld av hopp & spänning =)

ANNONS
Av MissC ♥ - 7 oktober 2008 17:11

Hmm, undrar för mig själv om det kanske är lite tråkigt att jag inte lagt ut fler smycken här.. Fast jag vill ju inte exponera allt här innan webbshopen är klar..! Och den är på g. Ska få kolla på ett utkast idag =P Så ni, om det nu är någon här inne som är nyfiken så ha tålamod.. =) Har gjort lite nya produkter idag. Och jag känner mig nöjd med dom! Kanske är mest jag som är otålig och vill visa allt nu nu nu!! ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 7 oktober 2008 11:42

Fantasin är det inget fel på!! Bläckfisken har ätit upp musen, så då ligger den i magen och då är den död.  (Williams egna ord)

Av MissC ♥ - 6 oktober 2008 15:47

Det går ju inte att ta miste på vad det är!! Jag är en stolt mamma som visar denna teckning skapad av William =)

Av MissC ♥ - 6 oktober 2008 15:43

William klarade igår söndag.. Att blåsa upp sin 1:a ballong helt av egen kraft!! =) Utan att den blivit uttöjd.. Att blåsa en redan tidigare uppblåst ballong klarade han på lördagen. Men så var det premiär med första egna uppblåsta.. Gissa om han blev stolt!! ;)

Av MissC ♥ - 6 oktober 2008 13:43

Jag lyckades få till världens godaste linssoppa idag =P har fått ett HEMLIGT recept!! (så ingen idé å fråga efter det) ;) Det tog sin tid att få till den men resultatet blev nästan lika bra som där jag käkat den annars, på Himmelska hundar. Men en sak som jag inte var beredd på.. Den attackerade mig!! Spottade å fräste ;) Fick ta till skyddskläder.. ;) Men nu så ska vi se vad sambon tyckte oxå.. Han tyckte den var GOD. Jippie!! I made it =D

Av MissC ♥ - 5 oktober 2008 15:53

Detta gav jag min mamma på morsdag! =)

Av MissC ♥ - 5 oktober 2008 15:45

Idag har vi haft höststäddag i vårt område..! Vädret var inte direkt det roligaste! Blåste & regnde oavbrutet!!! Jag blev blöt och genomfrusen! Gummistövlar hjälpte inte heller.. Mina fötter var två blöta isklumpar =( Och på detta så har jag tvättat bort klotter som ju är helt ofattbart att man kan ägna sig åt!!!! Bara fult och bara förstör!! Men vi fick bort det mesta. sen var det massa annat som gjordes oxå. Vi avslutade m korv i rusket. Sen bar det av hemmåt och raka vägen in i duschen för upptining!! På "återseende" ;)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se