Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Bästisen & kärlek..

Av MissC ♥ - 9 november 2008 10:49

Williams bästa kompis var på besök hela dagen igår.. Vilket jag nämnde.. Dom fastnade iaf på kort vid lite mellis dax.

Dom hade riktigt roligt hela dagen! Och grönt hår skulle de ha också :)När det var dags för Linus att åka hem så följde William med och lämnade av honom..Linus syster Linnea som oxå varit förbi ett tag under dagen m som åkte hem m sin mamma. Hade gjort en present till William m kort!! Hur sött som helst! Willaim viskade en sak i mitt öra när Linnea hade åkt.. -Mamma, jag älskar Linnea! *Ler*

Han blev super glad för kort & present! Armbandet Linnea gjort åkte på direkt!


Det är så lätt med "kärleken" i den åldern ;) Förut skulle William gifta sig m Rebecka.. (grannflicka & tidigare dagiskompis)

De höll hela våren & sommaren, var mycket prat om henne ;) Men så för ett par veckor sedan så kom William och sa, -Mamma, Rebecka säger att hon inte är kär i mig längre! Så då är inte jag kär i henne heller!!

Snacka om okomplicerat..! ;) Dom är ju för sköna de små!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se