Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Stackars lille..

Av MissC ♥ - 9 november 2008 19:59

Lille älsklingen..!!

Klagade på huvudvärk hela resan från farmor & farfar..

Väl hemma så efter en stund pallade han inte längre.

Blev alvedon & rakt ner i sängen helt självmant.

Då är det illa!!! :(

Somnade ganska raskt efter lite snurrande och ojjande.

Bara det inte är migränattack..! Men han sa inte att han mådde illa.

Så jag hoppas på vanlig huvudvärk..

Det är ledsamt nog så att han tyvärr fått ärva min migrän.

Han har haft minst 3 attacker som jag vet.

Sen kan de ju vart innan han kunde förmedla vad som var fel.. :(

Vi hoppas att en god natts sömn gör susen!

Och att det är pigga & glada tag imorgon.


Ny vecka nya tag =)

 
ANNONS
 
Christina

Christina

9 november 2008 21:37

Stackars lille killen..hoppas innerligt att det endast var vanlig huvudvärk.Kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

9 november 2008 22:30

jag lider medhonom, pussar o kramar till min lilla solstråle i morgon, hoppas han får sova gott i natt. kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se