Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Julmarknad.

Av MissC ♥ - 30 november 2008 11:54

Igår var vi iväg på Grönalunds Julmarknad! Jag, William, Linus, Linnea & Petra.


Karusell åk blev det.. Var en hel del öppna! Här är William och Linus i farfars bilarna.
Det här läskiga monsterträdet gillade William sådääär..


Han sprang iväg när det lät som mest! Och jag förstår honom.. Det lät ganska läskigt. ;) Lyckades få en bild iaf..
Tomten fick William träffa också. Lyckan var nästan gjord..


William ville att jag skulle gå fram sen å säga att William önskade sig en speciell sak. Så det gjorde jag. Han ågade inte göra det själv.. Sen var han nöjd ;)

Sockervadds paus.. Måste man ju äta när man är på Grönan!!När det blev vår tur så gick maskinen sönder. Men då köpte vi i bruk ist.. Jag prutade ner till samma pris som den på "pinne". Vilket ju inte var några större summor ;) Men hon som jobbade verkade nästan tycka det. 2kr!!!??

Ja, det blev en tidigare hemgång.. Petra började må lite dåligt å frös som en toka. Jag hade börjat få upp värmen efter att ha haft förfrusna fingrar å tår.. Tänk att curligkängor för flera tusenlappar INTE kan hålla fötterna varma!!!!!? Grrr. Men en dag då barnen blev nöjda hade vi iaf! :)

(Texten la sig tyvärr heltokigt..!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamsen

30 november 2008 12:58

Oh! vad jag längtar efter er!!!!!!! Ni bor fööör långt bort, vill träffa er oftare,oftare,oftare.... kramisar

 
Ingen bild

MissC

30 november 2008 20:29

Dito!! Känns som evigheten mellan gångerna. KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se