Alla inlägg under november 2008

Av MissC ♥ - 17 november 2008 11:22

Som berlock eller örhängen om man vill ha mycket änglar.. ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 17 november 2008 10:36

Jag & William lekte m kameran.. Risken finns att William blir en liten paparazzi som sin mamma!! Men de bliderna som mini-paparazzi tog läggs inte ut här. ;) Ni får nöja er m den "stora".

  

ANNONS
Av MissC ♥ - 17 november 2008 10:34

Titta vad vi hitta..!! Hamnat lite fel?!

Av MissC ♥ - 16 november 2008 22:21

Av MissC ♥ - 16 november 2008 17:02

Söndag.. Grått, kallt & blött!!!

Det kom ju några fina stora snöflingor ett tag! Jihaa äntligen..

Men nä. De gav upp. Usch, inget direkt inspirerande och uppiggande väder!!


William har lekt med sin bästis Linus HELA dagen. Och de håller fortfarande på.. Fast nu har de bytt plats ;) William är hemma hos Linus nu och ville även äta middag där vilket han ska göra. Så jag fick skjuts hem den lilla biten.. Så slapp jag bära tunga matkassar :) Och nu är det såååå TYST här hemma!! Sambo är å hjälper vän m bastubygge.. Och här sitter jag. Ska väl ta å fixa lite käk till mig & sambo iaf.. Tänk vad det är knasigt.. Man längtar efter tystnaden, när den infinner sig, så känns den nästan jobbig. Hmm, undrar "vad" det är.!?


Have a nice sunday!!

Av MissC ♥ - 15 november 2008 16:50

Ungefär så har det varit i mitt huvud HELA dagen!! Jag tog det jätte lungt igår. Men eftersom man inte är "ute" så ofta så spelar det tydligen ingen roll..! Mitt huvud har dunkat & värkt hela dagen!! Börjar först nu känna mig "normal" ;) Så nu får det dröja ett tag till tills nästa ggn.. ;)

Hoppas ni får en härlig Lördag med vad ni än tar er för!!

Jag ska bänka mig i soffan!!

Kram

Av MissC ♥ - 14 november 2008 16:42

Jag var på väg m pendeltåget in till stan när mobilen ringer.. -Mamma, mamma jag har fått "gormitigas"!!! (Jag)-Oj på posten!!? Av vem då?

-Dom är från Lisabet mamma! Fyra stycken sånna som ändrar färg och badar!! Och massa kort och dom kan göra..!! on and on and on.. ;)

Min lille kille var helt uppspelt och överlycklig!

Min älskade kusin Elizabeth skickade spontant detta paket!

Och hon visste inte att han var sjuk.. Kunde inte kommit mer lägligt!!

Jag var inne i stan m väninna på liten tjejkväll. Fick över telefon sen veta att han lekt med dessa figurer HELA dagen!! Fullträff!

Av MissC ♥ - 14 november 2008 10:41

Så, då har vi varit på återbesök m William för å kolla infektionsvärdet.. Vilket tidigare låg på 128 & tydligen skall ligga under 8. Nu var det nere på 70 någonting! Så hans kropp klarar av att hantera det själv. :) Det blir mao fortsatt avvaktan ang antibiotika.. Och vi ska hålla koll på lymfen. Besöket hade han bävat för.. Just för att han INTE ville bli stucken i fingret igen!! Men med lite rätt övertalning så klarade han det galant ;) Och inne hos doktorn sen var han bara så bra! :) Min lille kille är så stor ibland!

Over and out..

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se