Alla inlägg under november 2008

Av MissC ♥ - 13 november 2008 23:35

En vän

En vän kan bejaka

Och skärpa alla sinnen.

Hon delar gärna tankar

Drömmar och minnen

 

Hon lyssnar och bevarar

Och vågar alltid fråga.

Och när du är rädd

Kan hon få dig att våga.

 

Hon står vid din sida

När livet är hårt.

Och hon får dig att skratta

Åt det som är svårt.

 

En vän bryr sig om dig

För att hon har dig kär.

Och hon älskar att se dig

Precis som du är.

ANNONS
Av MissC ♥ - 13 november 2008 19:00

Helt slut..!!! Har vart super nervös hela eftermiddagen. Riktigt så det vibrerade i händerna & magen knorrade sig emellanåt..!!! Ahh suck.. Nu ska jag försöka att slappna av och bara vara ;)


Ni undrar säkert varför..

Det är så att vi har påbörjat ett samarbete med en organisation. Vilket innebär att vi nu i systemet är stödfamilj. Så idag hade vi vår förste ev. boende på besök. Vilket jag då var så nervös inför.. Vi har ju visserligen haft möten tidigare men inte m "klient". Så jag kände mig lite som Bambi på hal is ;)


Det gick bra och jag känner att personen är mer än välkommen in i vårt hem.

Vilket nu är upp till "dom", personen & dennes "kontakter".


Så nu får vi se vart det leder efter detta..

ANNONS
Av MissC ♥ - 13 november 2008 11:23

Inte Williams utan min!!!! :P


Listan skulle kunna göras längre..

Men det finns ju fler tillfällen ;)

Jaja.. Drömma kan jag ju alltid göra!

Av MissC ♥ - 13 november 2008 11:13

Hoppas mottagaren blir glad & nöjd..!

Av MissC ♥ - 12 november 2008 23:08

Gillar du inredning & tävlingar så gå in här. Lycka till!

Av MissC ♥ - 12 november 2008 22:25

Ja det blev vi ordentligt idag..! Febern kom tillbaka m stora steg 39.6, huvudvärken likaså. Så det var bara å åka in.. Akut infektion i lymfen sa läkarn..!? Och det kan ge dessa symptom. Vi ska tillbaka på fredag för å kolla infektionsvärdet. Har det inte gått ner blir det antibiotika. Och så blir det remiss till barnläkare om utredning för barnmigrän. Så har vår dag varit. Jo, när vi kom hem stod där ett paket m kort på.. En jätte fin bok till William från våra närmsta grannar, Ami & Bengt.

Så super gulligt!! Snacka om att ha härliga grannar!!!

Av MissC ♥ - 12 november 2008 10:28

William vaknade idag som den solstråle han är!! Utan feber & utan huvudvärk!!! :) Jippie! Hoppas nu att det håller i sig också. Tänk att få vakna till dessa ljuva "små" ord.. -God Morgon mamma! Jag ÄLSKAR dig!! Och en mysig puss på munnen! :) Mitt hjärta bultar & smälter sååå för denna underbara lilla kille!!

Av MissC ♥ - 11 november 2008 19:25

Okej.. Jag vet jag har beslutsångest!!! Svår sådan. Men ber er ni som orkar att hjälpa mig med era röster en sista gång!!! -Please. Så hoppas jag att jag kan fatta ett beslut snart. Tack på förhand!!


1  2

3  4

 


5


Vad jag vill med bilden är att "visa" vem jag är och att den som kommer in på min sida, ska känna förtroende för att handla där..! Eller, det kanske inte spelar någon roll!!??? Jag är ju nybörjare på detta..!

Tack igen.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se