Alla inlägg under november 2008

Av MissC ♥ - 4 november 2008 14:50

Det kan man inte skylla på att jag var igår kväll..! ;) Somnade när jag läst saga för William.. Brukar ligga hos honom tills han somnar.. Vilket han oftast gör ganska så snabbt. Och det gjorde tydligen jag oxå igår! Kul sällskap tyckte säkert min sambo. ;) Men , behövde väl den sömnen då.. fast det känns ju som att jag förlorade en hel kväll av pyssel och mys. C får natta ikväll ;)

Av MissC ♥ - 3 november 2008 13:36

Beställning från min "bästa kund" ;)

Av MissC ♥ - 3 november 2008 13:31

På mig själv..!! Tänkte vara kreativ idag å skapa.. Men det verkar inte riktigit fungera. Har gått å satt mig ett par ggr för å börja men nä, sitter bara å stirrar! Så då gör jag en massa annat istället.. Har iaf dammsugit ;) Å nu sitter jag här & har ångest över att inget kreativt kommer ur min kropp!!! Suck, snyft, stön, GRRRRR :(

Av MissC ♥ - 2 november 2008 20:36

När vi var på väg hem jag & Maria efter vår "shopping" runda så ringer William till min mobil.. -Mamma vi glömde göra bajskorvar!! Jag lugnade honom och sa att vi kunde göra dom senare.. Hade lovat det tidigare under dagen. Så när jag kom hem blev det bajskorv tillagning ;)


Mmm, gotti gott gott! =P


Av MissC ♥ - 2 november 2008 18:15

Var det verkligen idag! Super härligt väder =) Det blev en skön spontan promenad med min kära granne Maria =) Skönt å komma ut i solen ett tag. Får passa på nu när soltimmarna är så få..! Vi fick även spontanbesök av "Halva" familjen Pettersson/Svahn, varma bullar och kaffe blev det.. Men mitt i fikat (blev ingen bulle för mig) så var jag så "otrevlig" och åkte iväg m Maria å handlade. Hade glömt meddela att vi pratat om det.. ;) Men så blir det ibland. Vi hade en trevlig shopping tur. Dagen bara försvann!! Å nu väntar vi på maten ;)

Av MissC ♥ - 2 november 2008 12:38

Visar här de örhängen jag har på mig på bilden av Williams extreme ghostmakeover..! =)

Av MissC ♥ - 1 november 2008 22:17

 






Pumpan på en av bilderna.. LÅTER & LYSER!! -Happy Halloween HAHAHAHAHAHA! Helt hysterisk..! ;)

Av MissC ♥ - 1 november 2008 14:02

Är ju den dagen på året det är tänkt att man ska hylla det bortgågna..! De jag haft i mitt liv hyllar jag visserligen oftare än så!! ;) Men så vill jag ändå speciellt idag hylla mina älskade morföräldrar! Mormor & morfar jag saknar er extremt mycket!!! Ni lämnade oss allt för tidigt. Men jag är ändå glad för de år vi hade! Ni har en mycket speciell plats i mitt hjärta, det har ni alltid haft! Jag kan ibland undra över mitt beslut att flytta till Stockholm..! Så långt från alla nära & kära. Men så är det nu och hade inte det blivit så så hade jag ju inte haft min härliga son William.. Allt har väl en mening till slut ;) Något jag önskar är att ni hade fått träffa William! Men vem vet.. Ni kanske håller koll på oss ;) Älskade mormor & älskade morfar jag bär er med mig varje dag!! /Barnbarnet Susanne

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards