Alla inlägg under november 2008

Av MissC ♥ - 28 november 2008 22:45

Ja så äntligen..! Det var på tiden lille Johan fick åka ut!

Röstmässigt så hade han faktiskt inget där att göra! Men visst han är söt å charmig å gör sin grej!! Men för min del så hade jag hellre sett någon annan på hans plats i Idol! Så det var rätt att han åkte ut idag!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 28 november 2008 22:17

Ikväll när jag kom hem så poppade vi lite popcorn å skulle titta på Idol.

William ville mitt i allt ringa sin bästis Linus.. Så det fick han ju. Han går runt i huset m telefonen och säger något busigt.. ;) Vilket jag kommenterar. Då går han in i ett rum och stänger dörren om sig!!! Jag sitter kvar i soffan å fnittrar för mig själv. Hallå, gör 4-åringar så!!? Tydligen..


Senare ser jag att det är en lång spricka/reva i hans jeans på knät. Och det säger jag till honom. Vet ni vad jag får för svar!!!? =O

-Snygga killar har så ibland!! *ASGARV* Hallå du är 4.


Jag talar efter en stund om för honom att jag träffat jultomten idag. (Vilket jag också gjorde.) Då började han babbla om allt han önskade sig och att han också vill träffa jultomten. Och frågade sen när han skulle få paket..

Jag svarar, att om du varit snäll så får du nog det på julafton!

Då säger William så här.. -Jag har varit snäll! Jag har inte sagt jävlar!!

Jag säger -Men du sa ju jävlar nu!!

William -Nä jag sa inte jag berättade bara! =D Allvarligt..!! Vad ska man säga ;)


Jag har en son som heter William och han är 4år. Tror jag ;)

En mamma som skakar på huvudet just nu.. *L*

ANNONS
Av MissC ♥ - 27 november 2008 23:44

Fick ett sms idag av

en kär vännina.. Hon tackade mig för att jag finns i hennes liv! :) Och jag blev glad!! Det gick rakt in i hjärtat :) Och jag tackar henne för detsamma ;)

Vill härmed passa på att tacka alla mina kära vänninor.. Tack för att jag får ha er i mitt liv!!! Det vore inte det samma utan er!  Kärlek smittar!!! ;) Puss å Kram

Av MissC ♥ - 27 november 2008 23:09

Vad ser vi tillbaka på när vi blir gamla..?! Vad har vi gjort med vår tid? Vi arbetar för att kunna leva eller..? Lever vi för att arbeta?! Tid med familj & vänner, är något som är en lyx för många!! När tiden väl finns då kanske det är försent..? Att ta till vara på det som är här & nu måste ju vara det primära!!? Men vi glömmer eller tror vi att tillfälle kommer sen..?


Vi kanske en vacker dag undrar vart livet tog vägen och vad vi gjorde med vår tid.!! Vad vet jag.. Men jag vet att skulle jag kunna vrida klockan bakåt finns det sånt jag skulle gjort annorlunda! Som mer tid med min stora familj. Men samtidigt så har den gågna tiden hjälpt mig hamna där jag är idag.. Och jag har massor jag inte vill vara utan!! Samtidigt som jag vet en hel del jag aldrig kommer att få igen.


Träffade idag en kvinna som är 82år och hon jobbar för att överleva.

Hon har jobbat lite ända sedan hon gick i pension för att just kunna leva.

Ska det vara så!? Hennes man dog på julafton förra året. Och strax innan ramlade hon och bröt armen. Blev tvungen att sjukskriva sig från ett jobb. Vilket för henne var det värsta i det hela!! Hälsan då?


När jag blir gammal vill jag kunna leva, bara leva & umgås!!!!

Vad gör vi med vår tid?

Av MissC ♥ - 26 november 2008 22:55

Ja då gjorde jag verklighet av mina funderingar..

Tog tag i saken och bjöd in grannarna på en julkortspyssel afton.

Så nu återstår det att se hur många vi blir. Om vi blir några.. ;)

Intresset verkade iaf finnas. Kanske blir rent kaos!!? *L*

Fortsättning följer...

Av MissC ♥ - 26 november 2008 22:50

En rosa mix av pärlor i olika material..

Av MissC ♥ - 26 november 2008 15:21

Av MissC ♥ - 26 november 2008 15:11

En helg med "supertrion" hade ju vart sååå KUL!!! ;P Det nalkas glögg, julbord å dans..! Men jag får prioritera så här innan jul.. Vilket känns tröstlöst!! Men tågresor är SVIN DYRA!!!!! Så jag kan bara önska de övriga i "supertrion" en SUPER KUL helg!!! Puss på er!! Jag får hålla mig till år 2009..

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se