Alla inlägg under november 2008

Av MissC ♥ - 25 november 2008 11:02

Är trött & tom...

Inspiration, vad är det..!?

Igår kväll när jag var koma-trött, hade jag en hel hög m projekt jag tänkt börja förverkliga idag. Men känner mig helt tom!! :( Har inget bättre att skriva om heller.. Så jag beklagar mig lite här och säger att denna dagen står i nollans tecken. Kan bero på omställningar och dålig sömn.. Min rygg & nacke gör sig ordentligt påmind också. Hör av mig senare, förhoppningsvis med mer energi och inspiration.

Kram

ANNONS
Av MissC ♥ - 25 november 2008 10:55

Stora sötvattenspärlor på egentillverkad krok.

ANNONS
Av MissC ♥ - 25 november 2008 10:54

Av MissC ♥ - 24 november 2008 20:46

Natten & all "spänning" har satt tydliga spår! Jag har jäspat mest hela dagen..! Känner mig slut som människa.. Hoppas det blir en bättre natt inatt.

Annars blir jag nog hel knasig.. Har inte haft full koll på bitarna idag! Vimsat runt och gjort lite små tokiga saker.. *fniss*

Skönt att det är snö ute, det lyser ju iaf upp lite.

Fick ju anstränga mig lite i pulkabacken efter dagis oxå..

Men William blev som tur var ganska snabbt nöjd :) Han skrattade gott när han lyckades köra mig av snowracern!! Blöt blev jag, hade fel kläder på ;)

Nä, vi hörs imorgon igen.

Ikväll blir det nana sova dutti T I D I G T!!!!

Av MissC ♥ - 24 november 2008 20:45

Ursäkta den dåliga bildkvalitén.. Lite ljus på då det var nattning.

Av MissC ♥ - 24 november 2008 10:56

Dom som känner mig vet att jag är löjligt förtjust i paket!

Jag är som ett barn när det nalkas paket-tider ;P


Nu när man är vuxen så ska ju det inte vara lika viktigt..

Och det är klart att vi ska sätta barnen i fokus på julafton! Det är ju deras dag!!

Men jag kan ändå inte låta bli att känna den där lilla besvikelsen.. Det handlar inte bara om att få paket som man nyfiket kan slita upp. Utan också om att GE paket! Ge bort paket och göra någon glad!! Då man får sitta och hoppas på att mottagaren tycker om det den får.. Att man "träffade" rätt.


Jag får helt enkelt lägga band på mig ;) Har lovat att inte fixa några paket till de vuxna så det är ju bara till att hålla. Annars finns det dom som blir arga ;)

Och jag får stå ut med att bli utan *snyft* ;)

Min önskelista som jag la ut.. Kan jag ju helt glömma då!

God Jul! Lite så där i förväg.. ;P

Av MissC ♥ - 24 november 2008 10:41

Telefon köer..!!! Grrr. Och ännu värre är det när personen man väl får prata med inte kan ge en svar på frågorna!! Nä då får man väääänta ytterligare! Så länge att det är på vippen att jag lägger på luren. Har fortfarande inte fått mina svar.. 2:a ggn jag ringer nu! SUCK!! Jag väntar...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se