Direktlänk till inlägg 13 december 2008

"Fiasko"

Av MissC ♥ - 13 december 2008 15:19

Idag ville jag hitta på något m William & K om han hade lust..

Sambo är iväg å jobbar m sin "pappa". K känner sig förkyld å hade ingen lust.

Så då var det jag & William kvar. Ahaa, vi kan åka till Himmelskhundar föreslår jag! Det brukar vara populärt :) Men till min stora förvåning blir svaret från min 4-årige son - Det är för långt bort mamma!! :O Höjden av lathet!!

Vad föreslår du att vi hittar på?, blir min fråga då.. Jag vill leka m Linus & Linnea! Okej då, så jag ringer hem dit. Deras pappa hade planerat att åka in till V-h på julmarknaden. Så vi följer med.. Väl där så är det inte mycket att hänga i granen!!! :( Besvikelsen slog emot oss. Men vi gick ett varv köpte godis till barna och sen bar det iväg hemåt. Lasse körde mig hem och William följde med dem hem.

Så nu är jag helt solo hemma!

Det positiva i det är att jag kan sitta här helt ostört!! :)

Får se om det kanske blir lite smycken gjorda också..

Gjorde en julklapp till min mamma går.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamsen

13 december 2008 16:25

nyfiken!

 
Ingen bild

MissC

13 december 2008 18:25

*fniss* Jag visste att du skulle bli det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se