Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Mellandagsrea.

Av MissC ♥ - 30 december 2008 19:42

Så åkte jag då in till stan..! Väl på pendeltåget ställer jag mig frågan

Vad gör jag här..?!!

Det var ju inte så att jag faktiskt mådde toppen! Näe bättre var det men inte toppen. Det kändes faktiskt som ett mindre projekt bara att duscha. Men iväg skulle jag.. Undrar ibland varför man får den där driften av att komma iväg. Hade vart bättre med en frisk promenad! Men jag åker in till stan bland alla hysteriska mellandagsrea shoppare..!

Det är nog nå´t allvarligt fel på mig ;) *fniss*

Fick iaf bytt tröjan Conny fick i julklapp till rätt storlek. Och lite annat som skulle fixas.. Sen tog jag en latte och världens godaste apelsinsorbet på Montis i Gallerian. Den är färsk & lagad på plats! Ni måste besöka Montis å prova glassen om ni har vägarna till Gallerian!!! Sen flanerade jag en stund till, lite skönt ändå att bara vara jag mitt i all stress. Och INTE stressa.


 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

31 december 2008 09:39

Låter som att du ändå hade det ganska så mysigt.. Jag ska prova den där latten när jag är i gallerian, vilket skedde för kanske 2 år sedan! Dax igen kanske? (skratt)!

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se