Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 9 december 2008 22:20

Måste ju berätta vad jag hörde tidigare idag, när Linus & Linnea var här..! Detta samtal är mellan William & Linnea.

W -Linnea är du kär i mig?

L -Mmmm..

W -Är du kär i mig Linnea?!

L -(viskar) Jaaa!

W -Ska vi gifta oss då?!

L -Jaa!

W -Okej.

Dom är ju för sköna!!

Sen tog det några bilder på varann.. Och jag tog en.

  

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 december 2008 16:45

Jag brukar inte vara speciellt känslig när det kommer till baciller & vanliga sjukdomar. Men idag kom oros tankarna.. Kanske inte var så genomtänkt att vara barnvakt åt 2 sjuka barn ändå.. Den Linus hostade konstant!! Det var då jag började fundera.. Tänk om vi nu blir sjuka inför Lucia & Julen!!!!! Hua. Men imunförsvaret brukar vara bra här hemma. Så jag håller tummarna för att det fortsätter så. Det jag i dag kan trösta mig med är att vi ialla fall underlättade för andra och gjorde dem glada..! Så alla dumma baciller håll er borta från oss!

I command you!!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 december 2008 11:49

Är det något du/ni kan tänka er? Det behövs!!! Speciellt i Stockholms området. Hör av er till mig.

Av MissC ♥ - 9 december 2008 11:45

Den här dagen tog en annorlunda vändning än planerat.. Men så är det ju ibland. Jag får hit Linus & Linnea idag, det hade kört ihop sig för dem där hemma. Och då jag ändå är hemma idag, så klart man ställer upp. Vad har man annars vänner till..!!? Så jag hämtar hem William betydligt tidigare också så får de leka ihop. Och jag gissar att jag & Linnea blir sittandes med pysslet. ;)

Av MissC ♥ - 9 december 2008 10:06

Jag flyttade över pysselgrejerna till x-tra bordet vi ställde in för söndagens event. Och alla får plats att äta utan att mina prylar är ivägen :) Så nu står det kvar med allt på. Och då kan jag när andan faller på bara sätta mig ner å fixa de där julkorten jag inte fått klart..!

Av MissC ♥ - 9 december 2008 10:01

Nu har det gått dryga 2 veckor sedan K flyttade in. Och allt går peppar, peppar bra!! Men det är nu man märker det där med "tillgången" till tex. datorn & tystnaden.. ;)

Det spelas ibland hög musik fast man inte själv valt det och datorn får man inte ha lika mycket i fred..! Å andra sidan så är det inget som stör. Vi kommer verkligen jätte bra överrens. Känslan är positiv!


Av MissC ♥ - 8 december 2008 17:28

För å få klockan nedanför in i bloggen!!??

Vill ha den där hela tiden å inte bara i ett inlägg!!

Grrr..!!!

Snälla hjälp mig någon!

Av MissC ♥ - 8 december 2008 17:27

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se