Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 30 december 2008 11:42

Eller jag börjar bli så normal jag nu kan bli när man är jag!!!! ;)

Har inte lika ont längre!! JIPPIE!!!

Så jag slapp masa mig iväg till farbror doktorn! Skönt.

Tänkte ta mig en sväng in till den stora staden och brottas med de andra ..

Lika bra att få det gjort. Få se om jag kan få lite sällskap med mig..

Ska hoppa in i duschen nu, så får vi se om krafterna infinner sig!

Jag låter inte speciellt sugen eller hur..!? ;) Jaa, vojne vojne.

ANNONS
Av MissC ♥ - 29 december 2008 16:12

Ja det är jag minsann!!! Är ju glad för att ha en sida utan massa onödig reklam!! Men så in i norden irriterad blir jag när det inte går att lägga in olika roliga "saker" som klockor å roliga räknare å så..!!!! VARFÖR kan man inte göra det!!!? De måste kunna ändra på detta!!!!! JAG ÄR ARG!!!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 29 december 2008 14:40

En lång film, men se hela!!! Du vill inte missa detta! Jätte häftigt!

Hittade den på FruSörmlinds sida.

Av MissC ♥ - 29 december 2008 13:39

..Medans min sambo tog barnen & ena granntjejen med sig till badhuset för å ha kul!!! Låter jag självömkande..?! ;) Lite så.. Men det är klart dem ska ha kul!! Jag är ju inge rolig att vara med nu ändå! Beordrade Conny att fotografera, vilket inte händer allt för ofta att han gör utan tillsägelse ;) Men nu tog han kameran med sig iaf. Så jag ser fram emot å få se bilderna! :)

Känner mig något bättre idag i huvudet iaf, men axlar och nacke å ögonen bråkar med mig fortfarande!! Grrrrr!!!

Ska försöka släpa mig iväg till doktorn imorgon om det inte känns bättre.

Tycker det är så jobbigt bara.

Men som Annelie säger gäller det barnen så går man ju!

Så jag ska tänka på att det gäller barnen när det gäller mig också..

Kanske kan lura dit mig på så sätt!! ;) *L*

Av MissC ♥ - 28 december 2008 16:06

...I två delar å slänga den ena i sjön.. Det vill jag göra just nu!!!!!! Den delen där rygg, axlar, nacke & huvud sitter. Den kan jag just nu vara utan! Är ni intresserade så får ni gärna komma å hämta den. ;)

Jag har så ont å mår så konstigt, det har hållt i sig hela julen och inte tar det slut heller. Har ont i hela nacken och hela huvudet och bakom ögonen..! Det gör ont bara av att röra på ögonen. Lite smått illamående emellanåt också. Och axlarna är onda också. Någon som kan ställa en diagnos på detta..!?

Nä ger det sig inte får jag helt enkelt gå till farbror doktorn.

Tänk om det kunde bli bättre av att klaga lite bara..! ;)

Nu ger jag upp å lägger mig ner en stund. Sambon får fixa middagen idag!

Av MissC ♥ - 27 december 2008 21:07

...De hunnit "ut" är inte kul!!!!!!!!! Jag är frustrerad!! Sitter å tittar på Körslaget å ser smycken jag går å "bär" på i huvudet och delvis tillverkat. Men inte fått ut det till "allmänheten" eller tillverkat färdig än. Hur irriterande är det på en skala!!?!

JO, J*Ä*V*L*I*G*T IRRITERANDE!!!  Ursäkta mitt hemska språk! Ni får blunda.. ;)

Av MissC ♥ - 27 december 2008 20:53

William sa till mig -Mamma jag vill också ha två hem! Varför då svara jag.?!

W -Så kan jag få lika mycket paket & presenter som My..! För den som inte vet så är My, Williams syster. Hon bor hos oss varannan vecka & varannan hos sin mamma. Och de paratas ju gärna en del om det man får i dessa åldrar.. Hur förklarar man bäst till en 4-åring att det är "bättre" med ett hem..?! Försöker lite lätt om att mamma & pappa ju bor ihop & då blir det ett hem. Om vi inte bor ihop då blir det två hem.. Men då får man ju inte träffa mamma & pappa hela tiden! Vet inte om det hjälpte..?!!!

När jag ikväll satt & slog in klappar till My så kom det på tal igen..

-Varför får inte jag också hundra paket? Så ska jag igen försöka förklara så att det låter vettigt i en 4-årings öron.. HJÄLP!! Men tror att det gick ganska bra. Kan ändå utifrån hans prespektiv förstå vad han menar. Dessa massa x-tra paket från alla håll å kanter man ju får när man bor i två hem. Men när han blir större kommer han att se det positiva i att ha ett hem. Hoppas jag..!

Av MissC ♥ - 27 december 2008 16:45

Här är det utlovade videoklippet från karaoke kvällen när syrran fyllde år!!

Varnar er med känsliga öron & alla musikgenier för ett klipp med illa ljud!!!

Ni lyssnar på egen risk! Men här är jag & syrran.. Vi bjuder på detta!! :)

Ser ni våra "fans"???!!!!! *hihi*

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se