Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 26 december 2008 19:10

Nu sitter jag här med tårar igen..! Läste just mammas kommentar. Jag lider så över avståndet! Men samtidigt så är det skönt när man väl kommit hem. Blandade känslor..! Om det ändå inte var så långt emellan både varann och gångerna vi ses. Men nu är det som det är. Vi gör det bästa av situationen. Jag behöver bara ventilera av mig lite.. När vi var hos mamma då jag nyss skrivit mitt förra inlägg med tårarna rinnandes ner för kinderna.. William kommer emot mig och ser på mig. Frågar -Vad är det, är du ledsen mamma?! Jag svarar -Jag är ledsen för att vi ska åka ifrån mormor & moffa! Jag tycker det är tråkigt. William säger då -Vi åker hit snart igen mamma! Och så får jag en underbar kram! Älskade son!! Du är klok och rar!! William hann inte ur bilen innan han ville gå hem till en kompis. Sprang raka vägen dit. Så där är han. Så olika det är. ;) Själv saknar jag familjen! Det brukar lugna ner sig efter nån dag ;)

Puzz å Kram

ANNONS
Av MissC ♥ - 26 december 2008 10:50

Jag sitter vid mammas dator.. Vi åker om en timme ungefär. Det har varit helt underbart att få tillbringa en HEL vecka med min älskade familj! Kan inte hålla tårarna tillbaka.. Tiden ihop är enormt betydelsefull! Ibland blir jag arg på mig själv då det tog så många år att uppskatta närheten till varann. Men bättre sent än aldrig säger de vise ;) Men jag lider hårt av avståndet. Önskade att vi hade varann närmare! Min familj ligger mig varmt om hjärtat. Vår kärlek, värme och förståelse för varann sätter jag högt värde på! Att vi är lite små "tokiga" emellanåt förgyller tillvaron! ;) Familjen.. -JAG ÄLSKAR ER!!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 25 december 2008 11:50

All stress & jäkt inför julen.. Det är väl värt det!! Att få umgås med sina nära & kära, se sitt barn glädjas! Att lyssna på när William sjunger Jelle Klaon, Jelle Klaon.. Underbara unge! Jag är SÅ glad över att ha fått vara med min familj denna jul! K har stått ut ganska bra med alla nya ansikten. Tur att datorn finns också..! ;) Iaf så sa K att detta var den bästa julen K har upplevt. Det värmde. Och en lättnad över att det inte var så jobbigt för K som jag hade befarat..! Idag ska vi iväg till min morbror en sväng, få träffa alla som vi träffade för ett par dagar sedan. Och William får leka av sig lite. Sambo & K stannar kvar här. Det räcker med folket för deras del.. ;) Imorgon blir det färd hemmåt igen. Vilket är lika jobbigt varje gång. Att säga hej då till min familj gör lika ont varje gång! Vi bor helt klart för långt ifrån varann! Så jag försöker njuta så mycket jag kan när vi ses.. Kommer nog aldrig riktigt att vänja mig vid dessa avsked!! Varje gång så vill jag flytta ner till dem! Men jag trivs ju såklart hemma i vårt hus. Ni fattar vad jag menar ;) Jag slits helt enkelt mellan alla känslor och avståndet till min familj!!

Av MissC ♥ - 25 december 2008 11:47

..Armband som mamma fick i julklapp med tillhörande örhängen.

Av MissC ♥ - 24 december 2008 22:54

Jag fick för mig att göra egna marsipan tomtar.. Då jag älskar marsipan!!!

Det tog sin tid! De är en bidragande faktor till min extrema trötthet idag! Ja, de & smärtan.. Men överlag så har dagen/kvällen varit toppen!

Kärlek, glädje & värme! God mat & gott sällskap.

William blev ju såklart jätte glad för sina klappar och att få träffa tomten

å leka med oss!!

När tomten var på väg ut så säger William -Det var en snäll tomte!

Nu är det snart dags att sova. Tänker inte vara uppe så sent som igår!!

Hoppas ni också har haft en underbar jul!!

Av MissC ♥ - 24 december 2008 10:24

Så är den äntligen här!! Jag är helt SLUT! Slut som artist känner jag mig. Det har varit mycket nu innan som för de flesta ;) På allt har jag extremt ont i axlar rygg & nacke!! Sååå ont att det påverkar hela mig. Trött blir jag ju också. Men mamma har lovat klämma lite på mig idag. Vi hann bara lite på dagen igår. Men med allt fix så hjälpte det föga ;)

Ser fram emot dagen!!! Vi är samlade nästan alla för första ggn på 3år. Det ska bli SÅ kul! Nu får jag nog tat tag i oss & hjälpa mamma med resten av maten!!

Av MissC ♥ - 23 december 2008 20:21

Nu har vi varit på Lisebergs julmarknad. Vi & alla andra..! Det var som en välbesökt sommardag. Förutom att det ju var SÅ VACKERT & SÅ KALLT! Mamma väntar hemma m te & julskinksmackor. Vi e nöjda! ;)

Av MissC ♥ - 23 december 2008 10:04

Så vill jag önska er alla en riktigt..

Julkramar från MissC!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se