Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 23 december 2008 09:53

Här är resultatet på omröstningen:

Är du klar med dina julklappar?

Ger inga julklappar  8.3 %

Ja 14.6 %

Neej  27.1 %

Har inte börjat 16.7 %

Bara några få kvar 27.1 %

Just det, hade jag glömt.! 6.3 %    

Totalt har 48 personer röstat.

    

Dan före dopparedan, så har ju folket börjat bli klara iaf.. ;)


Nu kör jag en ny omröstning: Det gäller nyårslöften!!

    

ANNONS
Av MissC ♥ - 23 december 2008 01:20

Idag var en fullspäckad dag..! Och på kvällen skulle vi ses ett helt gäng från den STORA familjen ;) Vi har aldrig förr varit samlade alla på en gång så här! Nu var det ju några som fattades.. Men inte ens vi som sågs hade vart ihop samtidigt. Så är det när man inte bor nära varann! Vilket emellanåt känns väldigt trist! Saknar familjen SÅ när jag inte är med dem!! Men jag är glad för de stunder som ges. Sällskaps spel blev det också.. Hrmpf,  för vissa då. Vi hade lite busjargong som vi gärna har i min familj! Brukar ge många skratt! Och William var jätte glad för att få träffa kompisarna från i sommras! Dem lekte hela kvällen. Sent blev det! Det har varit en super trevlig kväll!! Mycket gott & många skratt! (Önskade det kunde hända oftare.) Och galet sent är det nu!!! Borde sova faktiskt!

Vilket jag tänker göra nu!

Natti Natti.

ANNONS
Av MissC ♥ - 22 december 2008 16:12

Här står vi i kön bland alla andra med god framförhållning!! Tänk att man aldrig lär sig..!

Av MissC ♥ - 22 december 2008 12:38

...Blev det hemma då vi ju ändå inte firar julen där! Men här hos mamma blir det två!!! 2 stycken :) Ja g& William ger oss snart i kast med att klä dem. Hoppas min petaiga ;) mamma blir nöjd med resultatet..! *fniss*


Av MissC ♥ - 22 december 2008 10:45

Vet att det är fler med mig där ute som INTE är klara med allt som ska fixas innan dopparedagen!!!! Men som alltid, när den väl är här så har man på något konstigt sätt ändå lyckats få ihop det! Hör väl lite till att det är lite tokigt å snurrigt. På dopparedagen kan vi sitta & le åt oss själva & le med de våra att vi har en skön jul ihop!

Till er alla..

Av MissC ♥ - 22 december 2008 10:39

...Tycker K att det är nu här ute utanför Lilla Ödet!! Finns ju inget att göra. Tonåringar måste ju ha något att göra mest hela tiden..! ;) K tog till & med en promenad m Bissie (hunden) mitt i natten. Då ÄR man uttråkad! Kanske inte kommer att vara så fullt m aktiviteter idag heller.. Lite fix å så inför ikväll då delar av släkten kommer. William får lite kompisar på besök också. :) Lalandia polarna! Gissa om han lääängtar!! Men imorgon ska vi åka in å gå på Lisebergs julmarknad! Då blir det annat än å sitta ute i "skogen".

Av MissC ♥ - 21 december 2008 20:17

En till låt jag bara älskar..!! (Delar med mig lite av min mixade musiksmak..)

Av MissC ♥ - 21 december 2008 19:16

JAG vann tävlingen hos Missy!!!! Jiiippiieeee!!!!

Sprang nyss ut till mamma i köket och studsade jämnfota!! :)

Då ville William också vara med å tävla.. ;) Försökte så gott jag kunde förklara för honom. Det gick okej, han tystnade..

Men JAG VANN!!!!! Jag som inte ens lyckades med att få in bilden via den lånade datorn..! YES!!!!!

Tack Missy!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se