Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 18 december 2008 23:31

Nu är jag helt totalt slut.. Och ändå sitter jag här!? Måste bara ladda ner lite bilder på datorn sen ska jag SOVA!!! Ska ju upp om ngr timmar! Vi ska åka bil i flera, flera mil..!! Får se om jag kanske bränner iväg lite bloggande från mobilen ;) Annars så hörs vi när jag är i staden Göteborg!

ANNONS
Av MissC ♥ - 18 december 2008 19:14

Den här dagen har varit helt hysterisk!! Tiden rusade fram utan att jag hängde med.. Skulle ju iväg på det där hemliga, som också får vara hemligt ända in i februari någon gång..! Men då lovar jag att ni med besked ska få veta! :) Och denna tävling som slutade med att min mamma av alla vann!!? Helt galet! Men, men är det lotteri så är det. Pratade med mamma på telefonen och hon ville skänka det till en av er..! Det har hon meddelat under inlägget på **vinnaren är..** Och hon sa också att hon inte tänker vara med å tävla i fortsättningen. Hoppas alla nu får en toppen kväll!! Själv har jag massor att stå i!!! :/ Vi åker TIDIGT imorgon bitti. Men bloggandet kommer inte helt att stanna av! ;) Kanske ska köra en tröst tävling början av 2009.. ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 18 december 2008 14:36

Ursäkta för att jag inte låter sååå entusiastisk i mitt "tal"...! Hoppas ni har förståelse & överseende med detta!? Detta var definitivt INTE SISTA tävlingen!!! Det kommer fler! Så jag hoppas ni vill vara med i framtiden också. Kram från mig till er alla!!

Av MissC ♥ - 18 december 2008 11:55

Vill börja med att tacka för intresset av tävlingen.. Tack alla ni som deltagit!


Okej alla som deltagit i tävlingen.. Då är den nu avslutad! Och jag ska göra iordning lotterna som William ska dra en vinnare ifrån. Så om ett tag ska vi se om jag kan få till en film på det hela så alla ser att det går rätt till ;) LYCKA TILL!!!

Då är det bara att välja hur "du" vill ha den..

Av MissC ♥ - 17 december 2008 21:36

Imorgon blir det besök hos farbror doktorn. William har konstiga prickar på kroppen!!?? Så inget dagis. Och efter besöket hos doktorn blir det dragning på vem som vinner smycket!!! Spännande eller hur..?!! ;) Det får bli så, för sen ska jag iväg på eftermiddagen på något hemligt.. Vet inte om jag får säga vad det gäller än. Men det meddelar jag när jag kommer hem om jag måste hålla er på halster längre tid. ;) Så är du med i tävlingen får du hålla koll imorgon!! Då ska det ju också bestämmas om det ska hänga på kedja eller band. Ursäkta det något spretiga inlägget!

Av MissC ♥ - 17 december 2008 21:30

Jag är just nu helt snurrig tror jag..! Ikväll blev det bestämt, vi åker ner till Göteborg på fredagen. :) Jag kan vara med å fira min syster som fyller år då! Det var typ 5år sedan sist!!!

Så nu ikväll fick jag sätta fart å få klart alla paketen (iaf de handgjorda). Till och med inslagnings anordningarna och ettiketterna har jag pillat till själv.. Pust! Sen får jag fixa Williams i Götet.

Av MissC ♥ - 17 december 2008 16:14

Träffade en kär väninna idag.. Vi tog en latte och babblade på som vanligt. Tiden flög iväg..!!? Fattar inte hur det kan gå så extremt snabbt hela tiden. Och så i vårt samtal kommer tårarna, varje gång vi ses så lipar vi. Varje gång!! Är det inte hon som börjar så är det jag.. Vi är två lipsillar ihop ;) Nä skämt åsido så brukar vi oftats komma in på det där djupare man inte kommer in på med sin karl..! Det är nog det som gör det ;) Vi ventilerar på ett helt annat plan. Jag älskar mina kära väninnor! Och det är skönt att kunna gråta ihop med er!

Av MissC ♥ - 17 december 2008 09:18

Den här har min son ritat. -Mamma titta jag har ritat dig! Du har tuttar!!! :)

Jag tycker att det är den finaste teckningen på jorden!! Älskade son!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se