Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 15 december 2008 21:13

Ingen toppen ekvation..!!! Nu har ju K bott hos oss ett tag och allt går bra. Så nu tyckte jag och min sambo att det var dags å ge K ett eget ansvars område.. Vilket blev badrummet på övervåningen. Inga större protester..? :) Så idag när han då lovade att den skulle "skina" när jag kom hem igen var mina förväntningar något höga.. Jag hade talat om vart rengöringsmedlen och trasor å så fanns.

Väl hemma så "inspekterar" jag såklart badrummet.

Hrm.. Speglarna är randiga och det luktar INTE rent!

Kååååååå!! Kan du komma!? Frågar vad han använt, svaret blev -Papper. PAPPER????!!!!! det blir inte rent m papper!! Så jag visar.. Motvilligt tog han nya tag. Sprayade å torkade.. Hade också bråttom iväg till en kompis. Så var han då klar och drog. Fortfarande randiga speglar, lite halvdant. Men bättre än 1:a omgången. Han får fixa till det imorgon.. Övning ger färdighet!! (Jag har glömt kolla i stolen) Kollar där sen. ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 15 december 2008 19:01

..På dagis idag. De sjöng jätte bra! Självklart tycker vi föräldrar det..! ;)

William står i tomtedräkten längst upp till vänster..

Under pågående fika efter kommer en fröken och talar om för mig & en annan mamma att han vill prata med oss. Det visar sig att William och dagiskompis var på väg från dagis idag! Hade tagit sig ut genom grinden!!! Vilket man kan tycka att de inte borde kunna! Men den är såklart för enkel. De skulle hem å leka. Båda säger att det var den andres idé osv.. En personal upptäckte dem på sin rökpaus....!!! Om inte denne gått ut å rökt så hade de tagit sig från området! Hua, sånt ska inte hända!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fick sig en ordentlig utskällning på plats, så hemma har vi diskuterat. Han har lovat att det inte ska hända igen.

 

ANNONS
Av MissC ♥ - 15 december 2008 10:25

I detta dagens samhälle, har alla så bråttom..! Så många som inte reflekterar över vardagen om både stort å smått. Man ser människor svischa förbi, irriterade och helt upptagna av sig själva. Glömmer bort det där som kallas medmänsklighet allt för ofta. Ser inte varann, hjälper inte varann. Jag, jag, jag!!! Vuxna människor som man tycker borde veta hur man beter sig mot sin näste. Beter sig allt som ofta riktigt illa och obetänksamt! Jag, jag, jag! Hallå!!!! Stanna upp, ta ett djupt andetag..! Behandla din näste så som du vill bli behandlad av denne!!!! Allt för ofta gäller i dagens samhälle, behandla mig som jag vill bli behandlad! Och jag behandlar dig som jag har lust.. Varje dag finns exempel på det sistnämnda! Det gör ont att se på! Stanna upp, andas och se dig omkring!

Av MissC ♥ - 15 december 2008 10:22

Jag kan iaf visa vad min sambos syster fick i födelsedagspresent..!

Av MissC ♥ - 14 december 2008 19:19

Ikväll nu när vi kom hem från min sambos syster, som för övrigt absolut INTE vill vara med bild på nätet!!! (så det blir inga..)

Gick jag över till ett par grannar till oss som tidigare i veckan bett mig via min sambo att titta förbi. Väl där så får jag förfrågan om jag är intresserad av papper från 1930-talet. Klart jag är.. Och en hel bunt hade dem. Med vattenstämpel å allt, super FINA!! Min fråga är ju såklart vad dem vill ha för dom.. Men icke då, inget vill de ha! Jag tackar ödmjukast för dessa!!! De är jätte fina papper. Otroligt omtänksamt att de vill ge papprena till mig, då det vet att jag pysslar med kort å sånt..! Våra grannar här ute går faktiskt inte av för hackor!!! Alla (nästan) alla tänker på alla!!!! I olika former.. Och då menar jag ju självklart inte bara det materiella. Vi får så mycket i allt annat också. Jag ska använda dessa papper med omsorg!!

Av MissC ♥ - 14 december 2008 10:37

Kände mig lite bortskämd när vi vaknade för 1 timme sedan..!!!

Kan bero på att vi tittade på Harry Potter igår kväll. William ville se hela.

Det gjorde väl honom till sjusovare.. ;) Vilket jag tackar & bokar för.

Och det är 3:e advent idag! Det hade jag glömt!!! Nu är ju julen snart här..

Julgran..!

Vi har ingen, ska vi ha en eller inte!? Vi åker ju bort så det verkar ju meningslöst! Men ändå, känns otroligt tomt utan en. Men jag borde kunna överleva utan, en jul..! ;)


Vi ska iväg till sambons syrra idag, hon har fyllt år å ska firas. Blir såklart ett smycke & kort båda gjorda av mig.. Slippa springa i affärer å fixa ;)

Få se om det kommer lite bilder därifrån ;) Om dom nu vill fastna på kort!


Ha en toppen dag!

KRAMAv MissC ♥ - 13 december 2008 18:37

Att vara med i min TÄVLING!!! Om inte, så än finns det möjlighet.

Av MissC ♥ - 13 december 2008 16:18

Delar med mig av en låt jag diggar..

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se