Alla inlägg under december 2008

Av MissC ♥ - 13 december 2008 16:02

Eller när man vill såklart!! Mamma har beställt detta. Blev det bra mamma?

ANNONS
Av MissC ♥ - 13 december 2008 15:19

Idag ville jag hitta på något m William & K om han hade lust..

Sambo är iväg å jobbar m sin "pappa". K känner sig förkyld å hade ingen lust.

Så då var det jag & William kvar. Ahaa, vi kan åka till Himmelskhundar föreslår jag! Det brukar vara populärt :) Men till min stora förvåning blir svaret från min 4-årige son - Det är för långt bort mamma!! :O Höjden av lathet!!

Vad föreslår du att vi hittar på?, blir min fråga då.. Jag vill leka m Linus & Linnea! Okej då, så jag ringer hem dit. Deras pappa hade planerat att åka in till V-h på julmarknaden. Så vi följer med.. Väl där så är det inte mycket att hänga i granen!!! :( Besvikelsen slog emot oss. Men vi gick ett varv köpte godis till barna och sen bar det iväg hemåt. Lasse körde mig hem och William följde med dem hem.

Så nu är jag helt solo hemma!

Det positiva i det är att jag kan sitta här helt ostört!! :)

Får se om det kanske blir lite smycken gjorda också..

Gjorde en julklapp till min mamma går.

ANNONS
Av MissC ♥ - 13 december 2008 10:07

Trevlig Lucia på er alla!!

Själv har vi tagit det lungt med firandet..

Det blev sovmorgon... Såååå skönt!


William har luciafirande på sitt dagis på måndag!

Så det får bli våran luciadag. ;)

Av MissC ♥ - 12 december 2008 23:28

The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, worry about the future, or anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly.

Av MissC ♥ - 12 december 2008 22:51

 (bilden är lånad av tv4)


Ja då blev Idolvinnaren korad.. Kevin vilket var väntat!

Även om Alice absolut var en lika värdig vinnare. Så var Kevin den som lyste starkast och som var en större entertainer!!

Jag grät så fort jag såg Alice morfar i rutan!! Han hade ju känslorna långt utanför kroppen och tårarna rann. Likadant var det förra veckan..!

Men nu så var det över för denna gång. All lycka i framtiden till alla Idol deltagarna. Jag följer ju detta "maniskt" varje säsong. Så otroligt facinerande hur mycket talang vi har i vårt lilla land!!


En tävling som fortfarande pågår är den här Rimfrosthjärtat

Av MissC ♥ - 12 december 2008 18:29

Hur mycket mat kan man trycka ner i magen..!!!? Jag är propp mätt!!!

Det är inte bra att äta sånt man älskar. Usch å fy inte bra! Och hur intresserad av det är du (läs jag) tänker du. Hur mätt jag är.. Men jag skriver detta till mig själv ;) Så det är bara att strunta i det! Jag brukar inte trycka i mig så här, men det var ju så gott!!!! Hade tänkt äta popcorn till Idol men får nog hoppa det.  Nu är det jobbigt.

Av MissC ♥ - 12 december 2008 10:03

Man kan ju faktiskt undra!!

Enligt almanackan så är det idag 12:e december.

Men här där jag bor REGNAR det ordentligt..! Kan tro att det är ett ruskigt höstväder!! Men jag tittar på kalendern igen & det ÄR december, imorgon är det Lucia. Då ska det ju vara minusgrader och massa SNÖ! Fattar absolut noll.. Är det så illa med klimatet..!!? Är det tack vare mänskligheten det ser ut som det gör?!!

När jag var liten då pulsades det i nästan meterhög snö!!

Jag vill ha en vit vinter & en vit jul!!!!

Av MissC ♥ - 12 december 2008 09:34

Jag erkänner..!!! Jag är helt fast i bloggvärlden.

Min sambo suckar högt emellanåt när jag går å sätter mig framför datorn. Jag förstår honom, inte det roligaste sällskapet precis! ;)

Men det går inte att låta bli. Jag hör hur den kallar på mig...

Om det går en hel dag utan att jag är på bloggen så MÅSTE jag in en liten sväng bara innan jag hoppar isäng..! Annars kan jag ju inte släppa den, å då kan jag inte sova. BEROENDE heter det visst! ;)

Ett trevligt beroende får jag ju ändå säga. Jag kan ventilera hur jag vill. Jag bestämmer helt här. Den är min BARA min. Och det är jätte kul när ni tittar in och ännu roligare när ni "säger" något!

Jag tänker inte gå på avgiftning!!!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se