Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Miljonär!

Av MissC ♥ - 11 januari 2009 10:56

Tänk om man kunde bli det..! Ja ja, jag föll ju för trycket igår ;) Kikki skulle ju bara spela på hästarna för hon skulle bli miljonär! Så vi letade upp ett atg. Och jag spelade också, tar emot lite för vinner jag inte så har jag ju slösat pengar på absolut ingenting!! Jag spelar i princip aldrig. Jag gjorde en rad på hästarna för flera år sedan,vi hade en egen travare då.. Min sambo bad mig slänga ihop en rad så jag gjorde det. Och han lovade att han skulle lämna in den. Men se nä, det gjorde han aldrig. Och jag kunde inte låta bli att kolla raden.. 75000kr gav den raden!!!!!! Aaaaarrrrgggggh, pratade inte med honom på 2dagar!! Sedan dess har jag inte spelat på hästarna. Men igår blev det så. Jag vann!!!.....................................

13kr. Okej visst det är en vinst, men 13kr att det ens är utdelning på en sån summa. Dröjer nog ett par år till nästa spel ;)

 
ANNONS
 
Kikki

Kikki

11 januari 2009 12:42

ha ha du 6 jag blev nästan miljonärer....
fattades bara ngra nollor bara.tack för igår.kram

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

11 januari 2009 12:51

Ungefär som när jag någon gång dristar mig till att köpa en trisslott. Ibland vinner jag - så att det räcker till en ny lott *S*

http://nini.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

11 januari 2009 21:46

75000 omg, det är MYCKET pengar!!! Två dagars tystand...var det straff nog?? (skratt)

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Erik

Erik

13 januari 2009 08:26

Haha grattis:D Hur firade du vinsten? Gubben var på bra humör i söndags, trots att gallerian var ödsligt tom på shoppingfolk ett tag. var kul att vara tilbaka:)

http://ingvert.blogg.se

 
Ingen bild

MissC

13 januari 2009 10:06

Jag har inte kommit på något bra sätt att fira den på än.. ;) ...........Förslag!?

Det var säkert för att du var där å förgyllde tillvaron för honom! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se