Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Lidande.

Av MissC ♥ - 12 januari 2009 21:07

Har suttit så mycket jag bara kunnat idag och fixat med webbutiken! Och jag har kommit en bra bit på väg :) Nu är det dokumentet med orderbekräftelsen som skall fixas..! Och HUR ska jag få till det bra i word..!? HJÄLP!!!! Har ju inga andra program jag kan göra det i heller. Får se om jag orkar börja med det ikväll.. Bloggandet har ju blivit något lidande då jag försöker fokusera på webbutiken. Men jag kommer åter när det väl är klart. Något annat som jag måste göra är att skapa mer smycken..! Det mesta är sålt eller bort givna som presenter. Om webbutiken ska bli väl fylld så har jag en del arbete framför mig ;) Men visst finns det produkter där, bara inte så mycket just nu.. Hoppas de som är inne kommer tillbaka ändå..! Det vore ju trist annars. :(

 
ANNONS
 
Ina

Ina

12 januari 2009 22:32

Åh, vad spännande med webbutik! Spännande med smycken. Ska genast kika in vad du har gjort :)

http://inisen.com

 
Mia

Mia

13 januari 2009 08:39

Gumman du har en utmärkelse på min blogg :) Kram

http://miapopovac.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

13 januari 2009 08:43

Det kommer att gå utmärkt.. Låt bloggen lida ett tag om det behövs. vi kvinnor kan inte alltid göra allt samtidigt. Du är bäst, ingen protest!!! Du fixar det. kram//AH

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

13 januari 2009 10:14

Vi väntar så gärna! :-)

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se