Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Efterlysning!!

Av MissC ♥ - 18 januari 2009 14:25

Jag har ju som fler fastnat för singelpappansblogg. Och jag tog mig friheten att göra om en award som jag ger till honom! Awarden finns att hitta längre ner på sidan.. Jag lämnade en kommentar till honom (som pga. ngt knas blev 3;) I vilket fall så har jag inte hört ngt från honom. Han kanske inte alls är intresserad!? Och så har jag försökt göra nytt inlägg men det vill sig inte. Kanske jag blivit blockerad..!? I vilket fall så är det tråkigt, jag ville ju ge den till honom för att jag tycker han är värd den! Kanske ni kan ge honom en kommentar ;)

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

18 januari 2009 16:51

Jag läste hans blogg, via dig. Vid ett tilfälle läste jag att han inte längre kan svara alla men att han gjort det förut.. han får ju väldans mycket kommentarer. Däremot läste han alla kommentarer stod det. Har väldigt svårt att tro att han skulle blockera..verkar inte vara den typen..kram!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MissC

18 januari 2009 17:35

Nä jag tycker inte heller han verkar vara den typen.. ;)

 
Kikki

Kikki

18 januari 2009 18:08

hej sötnos...jag läste samma sak att han inte hinner med att svara, men ville man ha svar så skulle man fortsätta lägga in fler kommentarer.kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MissC

18 januari 2009 18:16

Jag gjorde nytt försök nu ikväll.. Det fungerade! :)

 
Ingen bild

missy

18 januari 2009 20:20

Du jag skrev om honom på min blogg jag med men inte heller jag har hört ngt från han , men bloggat har han iaf :-s

ja ja

 
Mia

Mia

18 januari 2009 21:27

Såg att han hade över 160 komentarer på ett ny skrivet inlägg. Måste vara omöjligt att svara folk då. I sådana fall får ha sitta hela dagarna:) Kanske det var flera som skrev samtidigt när du försökte ägga komentar til honom tidigare eller nått?! Överbelastning på kommentar sidan. hahaha. Klart han aldrig skule blocka dig sötis!

http://miapopovac.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se