Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Horoskop

Av MissC ♥ - 29 januari 2009 19:18

Jungfrun

Ditt kärleksliv fungerar fint

och din partner avgudar verkligen dig.

Du behöver inte oroa dig så mycket för

arbete och framtid. Det löser sig.


Så stod det i mitt horoskop idag!! :)

Det vill jag ska vara sant!

En del av det är det :)

Jag väljer att tro på horoskop när det är positivt ;)

Tycker inte om de negativa, vem gör det!!? ;)

 
ANNONS
 
Helena

Helena

29 januari 2009 23:38

Hej tack för titten på min blogg. Undrar över vilka mina besökare är :-) Nu har jag kikat runt på din sida med smycken. Du gör jättefina smycken. Jag köpte ett långt halsband som ser ut som Artikel: 2004. Jag är inte så mycket för smycken egentligen, men när jag vill vara festlig så sätter jag gärna på mig nåt fint. Köpte ett blingbling armband nu som jag ska ha på dopet. Du funderar inte på att kanske skapa bling bling armband och halsband? Du ser ut som en filmstjärna på ditt kort. Återkom gärna till min sida fler ggr så ska jag kika in på din :-)

http://helenasliv.blogg.se

 
Lena

Lena

30 januari 2009 08:18

Trevlig helg!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Ingen bild

MissC

30 januari 2009 12:31

Helena:Tack! Bling bling kanske kommer.. Beror på om jag hittar rätt material. Men det blir nog inget extremt bling bling ;)
Kortet har några år på nacken.. Men tack! :) Det var ett litet jobb..

Lena: Trevlig helg på dig också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se