Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 10 januari 2009 22:48

Nu har vi häckat här hemma i en massa dagar.. Så vi åkte in till stan jag & William. Tog en lunch på Mc Donald´s och sen bar det iväg till Konserthuset. Där var det öppet hus för barnen. (fick tipset av Kikki ) Dem skulle också dit så vi sa att vi ses där. Vi kom precis när Nassim från Bolibompa hade varit.. Typiskt!! 2timmar till nästa runda. Så vi gick runt lite bland stockholms alla andra barnfamiljer.. ;) William provade att blåsa i en klarinett.

Det blev pippilångstrump låten. :)

Sen gick vi in och lyssnade på orgeln, William varvade applåder med att hålla för öronen. Sen fick han nog. Så vi mötte upp Kikki och barnen, William & Leon fick leka av sig lite. Vi hade tänkt att gå tillbaka till 3 då Nassim skule sjunga igen, men William ville inte så vi tog den utlovade fikan på Montis. Vi hade jätte mysigt och gott som vanligt.!!

William posar framför kameran. Favorit posen tror jag.. ;)

Sen bar det iväg hemmåt.. Vi var helt slut båda två, William somnade.

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 januari 2009 19:56

Jag brukade yla till den här HÖGT.. På den "gamla" tiden ;) Nostalgi..!

Dryga 10år sedan.

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 januari 2009 19:44

Idag har jag varit på Himmelska hundar hela dagen. Hann skriva alla menytavlorna också. Så nu är Milla glad! Kate som voltade med bilen har inte mått så bra..! Ont i hela kroppen men inget synligt som läkarna kunde se. Men att volta 3 varv sätter sina spår ändå!! Hon ska iaf jobba imorgon.. Min darling här hemma är klubbad igen :( Hämtade lillkillen idag från dagis, personalen hjälpte till så William kom iväg då darlingen hade fullt sjå med sig själv. Så nu får vi se hur det blir i helgen.. Nu ska jag ner å fixa lite popcorn!! Sen ska jag bänka mig framför Let´s Dance.

Ha en underbar fredagskväll!

Av MissC ♥ - 9 januari 2009 09:32

Min son har blivit en smugglare...! Det är detta ständiga disskuterande om egna leksaker på dagis. Det efterföljs ju tyvärr inte från alla håll. Och detta är ju då något som blir ett problem. -Men mamma snälla, Emil tar ju med sig! Ja, men då gör Emil fel! -Jag vill också göra fel, jag gör aldrig fel!! Nä, och jag vill inte att du gör fel heller. Fröknarna har sagt nej å då får vi lyssna på dom. Annars blir dom säkert arga.. -Nä, dom blir inte arga på Emil! Det blir ingen leksak med till dagis, slut disskuterat.


Ser hur William fibblar med en Gormiti figur.. Jaja, jag låter honom hållas. Alla kläder är på och jag ser hur han har smugglat ner figuren i sina byxfickor.

Jag hjälper honom på m ytterplaggen så att det ska gå lite snabbare och så att jag kan få tillfälle att smyga figuren ur fickan ;) Vilket jag får.. precis innan överdragsbyxorna åker helt upp så tar jag den, smidig som en räv! *hehe* Eller så är det William som inte är tillräckligt uppmärksam. :)

Vi går till dagis och jag säger hej då, pussas och så säger jag till honom då jag ser hur han smeker handen över fickan.. Jag tog din Gormiti. -Va!!? När? Hemma innan vi gick. -MEN JAG VILL JU GÖRA FEEEEEEL!!!!! Arg som ett bi drog han iväg! Okej.. Hej då rå´. Inget svar.. ;) Berättar lite snabbt för ena fröken så de vet varför han é tjurig.


Ha en bra dag!

Nu ska jag kila iväg till Himmelska hundar..

Av MissC ♥ - 8 januari 2009 21:03

Allvarligt, detta släkte kallat människan.. Jag slutar aldrig att förvånas! Ett exempel är när man åker kollektivtrafik i rusningstid..! Hua!!! Det flesta byter liksom om verkar det som. Inte till någon superhjälte eller så. Nä de blir BESTAR med reptilhjärnan påkopplad till max! Det gör mig mörkrädd att se hur riktigt äckligt ego dessa bestar ter sig! Om jag hade möjlighet så skulle jag vilja filma dessa fula bestar och skicka filmen hem till deras alias. Så kankse, bara kanske de skulle kunna se hur illa det är! Självklart är jag ingen ängel själv alla gånger..! ;) Men om jag någon gång (hemska tanke) skulle förvandlas till en best, då hoppas jag någon säger till mig!

Av MissC ♥ - 8 januari 2009 20:55

Okej, nu har jag skapat en ny omröstning där jag ger er chansen att vara med och påverka nästa utlottning..!!! :) Den typ av smycke som får flest röster kommer på utlottning i samband med att min webbutik blir sjösatt. Som ett litet Release-Party! Kul grej tycker jag ;) *fniss*


(Ni kan gå in under visa fler omröstningar så får ni se resultatet av Nyårslöften..!)

Av MissC ♥ - 8 januari 2009 19:27

Jag åkte in till den stora staden idag för att texta och byta ut tavlorna på Himmelskahundar. Men när jag kommer dit så blir det annat.. Jag hoppar in och hjälper till där under dagen då Kate som har stället, nyss hade voltat (när jag kom) med bilen!!! =O Hon & hunden befann sig i bilen. Som tur var så gick det bra med dem båda!!! Men chocken och alla tankar blir ju illa nog..! Jag är glad att jag kunde vara där och hjälpa till så att inte cafét också blev lidande. Hjälper till imorgon med. Sänder positiva tankar och massa energier till Kate!!! Hoppas hon inte mår allt för dåligt!

Av MissC ♥ - 8 januari 2009 18:59

Jag fick awarden "tillbaka".. :) Av Johanna. Tack underbara du!!

Motiveringen löd som följer.. MissC - mysigt underhållande!

Jag är numera 3meter lång efter alla awarder!!! :D


Jag skicker den vidare till  Missy. Ni andra fick ju den igår.. ;)

Så Missy, plocka den där nere..!!!! :)

Motivering: För din glädje och ditt engagemang att ge andra en chans att synas!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se