Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 8 januari 2009 09:04

Igår kväll så ville William kolla på en film som heter Terhabithia (tror det stavas så) Iaf, den fick han när han fyllde år av Leon, Kikkis son. Och i den filmen så är det någon som dör. Vi tittar och myser ligger på varann och har en super härlig stund. Men när personen dött så kan jag så klart inte hålla tårarna tillbaka..! Jag gråter. Är ju hel blödig! ;) William vänder sig om och frågar om jag gråter för att personen dött.. Och jag svarar att det gör jag. Då torkar han mina tårar och ser lite sorgsen ut, sen får jag en riktigt varm kram! Han är för härlig och jag är en lipsill! :) Det blev dessutom lite för sent.. Så bums i säng efter filmen. Det är ju dagis idag.

ANNONS
Av MissC ♥ - 7 januari 2009 23:19

Mitt inlägg om Mammaräknare! ?? Eller är det ingen som orkat reflektera.. Kanske bara jag som känner så..? :( Det har nog varit mest intensivt dessa dagar då ju min sambo varit/är sjuk..! (på bättringsvägen) Visst kan det bli mycket ändå, men dessa dagar.. Har ju bara varit jag som huserat och funnits "fysiskt".

ANNONS
Av MissC ♥ - 7 januari 2009 22:04

Jag fick härom dagen en Award av Annelie. Tack igen söta du!!!

Och motiveringen gjorde mig rörd & stolt! :)

Nu är det så att jag då ska dela ut den till 8st.. Så här..............."Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare."


Jag har försökt mig på lite motiveringar:


Annelie -Du är en oerhört varm person med hjärtat på rätta stället!! Du gör mig både ledsen och glad.

Fru*Sörmlind -Du bjuder på dig med sån humor & lockar alltid till ett skratt! Jag är fast :)

Kikki -Jag känner ju dig utanför bloggen också, du är en otroligt viktig vän!

Jag älskar dig :)

MammaMelissa -För ditt sätt att skriva & uttrycka dig på. Och för att skicka lite glädje i din svåra tid. Jag tänker på dig!

N.A.O.M -För att du är en vis kvinna som delar med dig.

Johanna -Din personlighet har fångat mig.

Neta -För att du är den du är! Hade vart kul å få lite mer "verklig" tid!

Trasseltofs -Du är en go kvinna i min förlängda familj. Och jag är så glad för det! Och du skriver roligt när du väl skriver!!

Av MissC ♥ - 7 januari 2009 16:59

Igår var jag ju helt slut.. Så jag "glömde"  berätta att vi hamnade i en mindre snöstorm på väg hem från Williams kompisar..! Det blåste och snöade rejält, så pass att William gick baklänges. Det stannade en bil och frågade om vi ville åka med. Hur snällt är inte det då!!!? Jag tackade men vi var strax hemma..  Så nu är det ÄNTLIGEN vitt vitt vitt =)

Så klart kom jag inte i säng så tidigt som jag tänkt heller.. Fastnade i min envishet med att försöka få till saker å ting. Tack alla SÖTA för era värmande och välkommna kommentarer!!! :)

Av MissC ♥ - 6 januari 2009 21:16

Ja, jag känner mig helt slut!! Skulle sitta här å fixa med min webbutik så att den kan sjösättas någon gång..!!!! Den är ju klar, men det är lite fix å trix med bilder å lite dokument bara. Sen så, TUTA Å KÖRA!

Men nu har luften gått ur mig och huvudet DUNKAR! Dessutom så vill inte allt riktigt som jag vill. Får nog be P om hjälp. Det tar på krafterna att ha näst intill dödssjuk sambo.. Man har ju INGEN att dela alla dagliga bördor med. Dra hela lasset själv får man göra.. Det tar ut sin rätt. Men nu börjar det gå åt rätt håll med honom! :) Jag ska ta å lägga mig tidigt idag, då jag ändå inget vettigt får gjort.

Natti Natti

Av MissC ♥ - 6 januari 2009 10:50

Vi är ett gäng som befinner oss på annan ort.. Lyckas identifiera & få ett erkännande från en som mördat en annan. Jag såg det, visste det var "han"!

Simon & Tomas från dito design program, står och ler och applåderar åt mitt avslöjande. Tomas skrattar högt och höjer händerna mot taket när jag leende tar emot hyllningarna..!?

Nä, nu är det dax att åka säger vi. Vi är ett gäng av några nära vänner och några från bloggvärlden. Vi packar klart det sista och trycker in oss ibilen.


I bilen är det fullt ös, alla pratar och skrattar. Jag säger något och den som kör vänder sig om och tittar mot oss som sitter där bak.. Ska säga något, när jag och ett par till skriker -Akta!! Se uuuuupp!!!!! Vi är mitt i en kraftig kurva.. Den som kör försöker svänga oss rätt i banan men misslyckas, det är oundvikligt att vi åker av! Och det stupar brant neråt. De flesta skriker i panik. Jag ser mig om och resan ner kommer att bli lååång! Tänker på William och hela livet som väntar. Vi måste försöka förhindra att vi bara stupar rakt ner till förintelse.


Ser alla träden, om vi kan få bilen att "glida" mot ett träd borde det inte bli så farligt. Så en av medpassagerarna som är något samlad sätter ut sina ben och försöker "haffa" ett träd att styra bilen mot. Misslyckas med det första, känns oroväckande! Men så där, ett stort träd!!! Hon får båda benen på varsin sida om stammen och vi glider ner efter den och landar ganska mjuk nere på marken. Phu!!!


Alla har klivit ur bilen och sitter runt ett picknickbord som står där. Jag hoppar och studsar, ropar -Vi lever, vi klarade det!!! Entusiasmen från de andra uteblir. -Men är ni inte glada? -Jo, då.. Svarar en annan. Men inga glädje rop. De verkar vara i chock..! Jag säger till slut. -Det var det bästa av det sämsta som hände!! -Vi lever ju!! Jag går för att försöka lokalisera vart vi befinner oss. Lyfter mobiltelefonen för att ringa någon.


Så vaknar jag!

Drömmar.. De kan verkligen te sig hur som helst!! ;)

Av MissC ♥ - 5 januari 2009 22:55

Jag har fått en award av Annelie som har bloggen: Livet*enligt*Annelie.

Jag är mållös! Och känner mig lite bortskämd.. ;) Bugar & tackar å det ödmjukaste!! Hennes motivering till att jag fick den, som finns att läsa på hennes sida. Gjorde mig  enormt rörd!!

Tack Annelie!! Jag tackar dig för att du finns! Du har gjort både mig & min mamma "beroende" av din härliga blogg! ;)"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare."


Och nu är det min tur å välja några..! Eller hur många har jag? ;) Kanske inte blir så svårt.. Eller. Kanske blir jätte svårt! Hmm, jag ska räkna först.Av MissC ♥ - 5 januari 2009 22:52

Tycker han gör det med bravur, helt klart!!! Typiskt nog så blir han tvungen å lätta på trycket mitt i filmandet.. Men efter så fortsätter vi en bra stund.

Han var helt uppspelt, tyckte det var super kul!! Så det blir fler ggr.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se