Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 5 januari 2009 22:41

Idag så åkte jag & William iväg på lite ärenden.. Vi köpte även skridskor till William. Som han längtat efter att få åka!! Sen tog vi en fika och hade riktigt mysigt. När vi kom hem så var det till att ge sjuklingen lite till magen och medicin. Lagade fisksoppa men saffran & vitlök, mums!! Sen efter middagen bar det iväg till isbanan. William imponerade på mig.. Han antog utmaningen med bravur! Det var ju 1:a ggn!! Hockeyproffs kanske ;) Eller NÄ!! För mycket skador där!

När vi kom hem, var sjuklingen förflyttad til soffan, sittandes! :)

Visserligen inte så långvarigt men ändå..

Av MissC ♥ - 5 januari 2009 22:25

Det finns ju stegräknare.. Som räknar antal steg under dagen eller en viss sträcka om man så vill..! Under en dag så undrar jag hur många gånger min son säger -mamma eller -MAMMA!!!! Vissa dar mer än andra.. Och dessa dagar då det är mer, kan jag känna att jag är på väg att upplösas av irritation. Försöker att dölja det så gott jag kan. Han gör det ju inte av illvilja det vet jag ju. Han är faktiskt det bästa som hänt mig!!! Och jag ÄLSKAR honom mer än livet självt! Det värsta är när jag känner hur jag börjar bubbla inombords då det varit en av dessa mer dagar.. Och när jag vänder mig mot honom efter hans miljonte -MAMMA!! Det bubblar å är på väg.. Så säger han - Mamma, jag ÄLSKAR dig!! PUSS. Irritationen rinner såklart av mig bums! Och jag svarar att -jag ÄLSKAR dig också! PUSS.

Då kommer det där stinget av dåligt samvete.. Men jag vet ju också att det är normala känslor. Tror att alla mammor känner igen sig. Iaf lite, eller!!?

Av MissC ♥ - 4 januari 2009 21:55

Släpade med mig barnen ut.. My följde med efter vissa protester. William hoppade av glädje. Det blev 30min i kylan sen pendeltåg till affären då vi ju är utan bil! Ja just det... Jag har ju inget körkort och Conny ligger nerbäddad å är klen som en baby. Stcakarn han mår INTE bra. (influensa och vanligt vid så hög feber att man tuppaar av, enligt sjukvårdsupplysningen)

Jag fotade lite på vår tur ut. William blev så här arg när jag skulle fota honom!!

FOTA IIIIINNNTEEEEEEEEE MIIIIIIIG!!!!

Vi kom till affären å fick ihop våra varor å så skyndade vi oss så vi skulle hinna med tåget tillbaka. Allt på 30min. Bra jobbat tycker jag, med barn som vill ha en massa i affären. Frosten är väldigt vacker tycker jag, nu när det är så mycket av den så är det så härligt klara kristaller. Kolla här..

Nå, väl hemma så ville jag inte ut något mer idag! Hua, svin KALLT!!!

Förstår mer My´s protester än Williams glädje.. ;)

Men ändå, det var skönt å få lite frisk luft. Nu ska jag ner å fixa lite varma mackor till sjuklingen. Lite mat har han fått i sig idag iaf. Vi hoppas att det inte blir långvarigt. Och att vi andra klarar oss. Ha en underbar kväll! :)


Av MissC ♥ - 4 januari 2009 10:39

Kul stor stjärnberlock! Jag tycker den é hel festlig. :) 

Av MissC ♥ - 4 januari 2009 10:34

Min sambo mår bättre!! Tack alla ni som reagerat ;) Det var verkligen super läskigt!!! Avtuppningen skrämde sk*ten ur mig! Jag pratade med honom förut, då sa han att det var skönt å svimma!!???? Knasiga karl ;)

Men det verkar vara en släng av nån influensa. Inget kräkande..!

Av MissC ♥ - 3 januari 2009 23:04

Sitter här i lugnan ro å bloggar..

Conny mår inge bra, har tydligen legat nerbäddad i soffan hela dagen.

Men på kvällskvisten här så var han ändå på benen å iväg å handlade lite m K.


Så hör jag honom för en stund sedan flyga in på toaletten!

Dunsar ner på golvet och lyfter toasitsen.. Låter lite men inget kommer.

Tyst.....................

DUNK! BRAK!

Tyst.....................


Va i hela världen!!!!!!????? -CONNY!!!!!!!!! HALLÅ!!!!!!!!

Springer ner för trappan öppnar dörren....

Där ligger han avtuppad mellan toaletten och väggen!!!

Vaknar till liv av mitt oväsen och ser helt borta ut.

Orkar inte resa på sig, vill ligga kvar! Mår SUPER dåligt!!!!!!!

Det enda han ville ha var en kudde. Så nu ligger han där med en kudde på golvet mellan toaletten och väggen. Klarar knappt av att prata.


Vad är DET!!!!?? Vinterkräksjuka eller vad???????

NEEEEEEEEEEJ!!!! JAG VILL INTE, ORKAR INTE!!!!!!

Måste köpa handsprit!!!


Av MissC ♥ - 3 januari 2009 22:48

Imorse, skulle vi iväg jag å lill killen. Vaknar egentligen för sent ;) Upp å snurrade runt som en yr höna.. Ska dricka lite vatten & fixa kaffe (ett måste) Gaaah..!!! Tomt i kranen???? Ringde grannen -Hej det är Sussi.. M -Har inte du heller vatten?! Hon fattade direkt vad jag ville ;) Så det visar sig att INGEN på gatan har vatten! Det är en läcka nere vid fotbollsplanen. De skulle sätta upp en tapp till oss, gatan nedanför som turligt nog klarat sig. Jag var superstressad såklart som skulle iväg och sussat alldelles för länge. Så det var bara å hoppa i kläderna och åka som jag var. Oduschad och oborstade tänder!! Stackars P & P ;) William fick ta sin frukost på tåget så sena var vi. Conny ringde senare och sa att vi kunde få vänta i flera dagar på att få vatten igen..!!! Jaha.. Kul! Men när vi kom hem så hade vi vatten igen!! JIPPIE!!!!!

Av MissC ♥ - 3 januari 2009 20:33

Ett sätt att alltid ha William med mig! Specialbeställning..

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards