Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 26 januari 2009 22:58

De är ju helt underbara!!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 26 januari 2009 22:54

Ja nu är det inte i Bagge.. ;) Även om den kärleken finns kvar!

Men man har ju liksom olika slags kärlekar och detta är en av dem! :)

ANNONS
Av MissC ♥ - 26 januari 2009 22:22

Det blir formatering av hårddisken...! :( Måste införskaffa mer usb-minne. Hrm.. Kollade hur mycket jag har... Det ligger över 10GB i bara bilder!!!!! Så jag får köpa mer minne imorgon. Hoppas era datorer håller sig "friska"!!!!

Jag får ont i magen av sånt här!!!


Av MissC ♥ - 26 januari 2009 19:18

Vi är glatt överraskade här hemma!! :) När K kom hem från skolan idag trodde han att vi "glömt" middagen.. Men icke! Conny & K åkte iväg för att inhandla ingredienserna till maten. Det blev kyckling i cremefraiche och MASSA kryddor!! STARKT blev det! Och gott!! Conny som älskar stark mat var ju nästan i himmelriket ;) Min mun stod i lågor! Barnen fick den mildare varianten. Så var det dragning om den dagen denna vecka då K ska ha ordinarie kökdag. Conny säger, att drar du måndag så slipper du.. Då det ju är det idag. Det hade jag aldrig sagt!!! Hallå, han skulle ju få ta konsekvenserna!!!! Men så blev jag överkörd då K självklart drog måndag!! Men ja, se då blir det Conny som får fixa istället ;)

Så I´m the bad one!!

Av MissC ♥ - 26 januari 2009 19:09

Jag börjar fundera om jag ev har någon som är inne på min dator!!!! =O

Igår kom det upp skumma saker via msn.. Något konstigt meddelande poppade upp via Pernillas dialogruta om nåt foto och mitt dumma jag klickade på länken! Sen fattade jag ju att det var nå´t skummt då datorn bettede sig hel knasigt!! Idag kom samma sak upp via Karinas dialogruta..! Men då stängde jag snabbt ner den. Sen när jag skulle döpa en fil så kom det upp förslag på om jag ville döpa den till samma som kommit upp i msn rutorna!!!? GAH jag hatar sån´t här!!!!! Vad gör man?? Jag har ju noll koll å det har alla andra här hemma också! Datorn har vart mer konstig än den brukar! HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!

Av MissC ♥ - 25 januari 2009 23:50

Det är så trist när folk ska göra negativa tolkningar av saker å ting.. Varför inte fråga istället för att anta och handla efter antagandet???!!!!! Hur svårt är det att fråga om man undrar eller är osäker? Måste ju vara bättre att få veta med en gång.

Så slipper man en massa missförstånd!

Av MissC ♥ - 25 januari 2009 18:29

Kom ju på att det är K som ska fixa i köket idag..! Men K kom hem nyss..

Snacka om att tro att man kan komma undan! Men se nä, där tror K fel!!

K får ta köket i morgon + dra lapp om en dag till. Man kommer inte undan.. Då blir det dubbelt nästkommande vecka istället :)

Av MissC ♥ - 25 januari 2009 18:20

Verkar som om söndagen automatiskt blir en sån mor & son dag! :)

Vi åkte in till hufvudstaden så William fick köpa sig en Gormiti han länge önskat sig.. Det fick han göra för egna pengar. Jag sa att jag köper inget nu när han fått så mycket den senaste tiden med ju å allt.. Så då får du ta av dina julklappspengar. Och så blev det. Han blev glad då den fanns, sen tog vi i vanlig ordning glass på Montis :) Yummy :P På pendeltåget så somnar han som vanligt också ;) Nu sitter jag å väntar på sambon som är å fixar mat, inte vid spisen.. det är inte hans starka sida!! Nä, det blir hämtmat.

Karlar.. Jag vet de finns de som är rena gourmet kockarna men inte min.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se