Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 24 januari 2009 21:46

Jag fick ett mejl idag med en massa bilder som skulle vara ett sån´t skämt mejl m knasiga bilder & text i..! Texten till dessa bilder var

-Mother of the year-

Men jag blev bara förstörd när jag såg denna bild!!! Hallå TÄNK!! Hur kan man!?


ANNONS
Av MissC ♥ - 24 januari 2009 18:39

Idag har jag jobbat på Ceannis, det var riktigt lugnt. Kul å träffa goa kollegan Lotte! Tyvärr så jobbar vi ju om varann.. Men jag får alltid huvudvärk av att vara där :( Luften eller nå´t.?

Sen bar det av hemmåt, hem å lördagsmysa m familjen. Så jag blir inte framför datorn så länge.. Hade tänkt färga håret med det får nog vänta tills imorgon.

Pratade m syrran tidigare hon är hos Kicki i Ch-Berg å de ska ha 80-tals fest. Jag fick en bild på mobilen... OMG säger jag bara de är sååååå blååååå å så 80-tal!!!! HAHAHA. Ser fram emot å ta del av kvällens dokumentation.

Nä nu ska jag ta en titt runt på webben sen blir det soffan med W & C :)

See yá!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 23 januari 2009 22:12


Johanna har utmanat mig!

"Ta det fjärde kortet i den fjärde fotomappen och berätta om det....

Jag har 88st mappar med foton här på datorn..!


Men här är det 4:e i den 4:e.Det är taget den 13:e april 2005 Jag & Patrizia, två äkta lattemorsor är ute på Hornsgatan med William & Mathilda i vagnarna. Mathild tog tag i Williams hand och de höll dem så ett tag. Sååå super gulligt!! Vi spenderade mycket tid ihop och hade massor med kul! En tid jag kan sakna.


Jag utmanar:

Kikki

Neta

Fru*Sörmlind

Mia

Av MissC ♥ - 23 januari 2009 15:17

Ja mötet gick okej... Inget direkt tryck. Och K skruvade mest på sig. ;) Vilket jag iof förstår. Men viljan.. Det går inte att säga att man vill om man inte visar att man vill. Eller går å går gör det ju, men det händer ju inget då. Frustrerande! Vi får se hur det hela utvecklar sig.


Nu sitter jag här å har vart arg på datorn eller på photoshop..! Det vill sig inte riktigt som jag vil. Eller det är nog snarare så att jag inte kan! Grrr.

Men nu tror jag att jag har fixat så att det kan bli bra. Det är dessa fotosmyckena jag har på http://www.misscdesign.se/ -webbutiken. Mycket mer jobb med dem än jag tar betalt för! Hmm, tål att tänkas på.

Av MissC ♥ - 23 januari 2009 11:21

Jag sitter här å laddar... Vi ska ha möte idag. Och jag tror att det kan bli lite halv jobbigt. Men hoppas att det ska ge något positivt i slutändan! Det är inte alltid lätt att se vad som är bra för en och vad som är dåligt.. Men hoppas att allas vår omtanke och skjutsande framåt ska ge resultat och styrka. Och att den egna viljan och driften kan bli starkare!

Det är ju ett måste för att komma framåt.

Av MissC ♥ - 22 januari 2009 22:52

Gå*in*här och gör en liten skillnad du också! Alla små blir ju tillsammans större!!!

Av MissC ♥ - 22 januari 2009 22:45

Jag fick denna av Nini. Tack söta du! Jag blev varm & glad! :)


Denna award går till de bloggar som jag återkommer till med jämna mellanrum. För att de lämnar avtryck i mitt liv och intryck i mitt hjärta. För att jag känner personen bakom bloggen eller för att jag vill lära känna. För att jag blir inspirerad, för att jag känner med - eller för - personen. Eller bara för att bloggen är så himla rolig!


Awarden behöver inte delas ut till ett visst antal bloggar och det behöver inte följa med någon motivering. Man gör som man känner för helt enkelt. För det är det som är bloggandets kärna!

Det är bara att hämta!


Av MissC ♥ - 22 januari 2009 20:19

Tack alla ni som deltog i tävligen! Det är lika roligt varje gång!

Och detta var inte sista tävlingen jag lovar!! Kram från mig!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se