Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 21 januari 2009 11:47

Hallå alla där ute..!! Jag börjar återvända till det normala..

Huvudet sitter på kroppen och kroppen känns som min!

Så jag närmar mig det normala....................................!

(inte för att jag någonsin varit helt normal) :)

Men åt det hållet, jaja slut tjatat om det.

Nu har jag en del att hugga tag i, beställningarna från http://www.misscdesign.se/ har blivit lidande. Så de har jag att ta tag i. Och så har vi ju den där TÄVLINGEN som avslutas imorgon!! Ju fler ggr du kommenterar desto fler lotter! ;) Tävlingen avslutas ngn ggn mitt på dagen. Ni märker när. Jag skriver stopp i kommentars fältet! Sen så ska jag & William lägga ner lotterna i en skål och William får dra. Jag filmar det hela så ni får se dragningen på film! :)


Vi ses säkerligen senare! :)

PuzzANNONS
Av MissC ♥ - 20 januari 2009 14:51

Nu är jag less på detta!!! Jag är svag och helt utan ork å matlust!! Idag fick de in ersättare på jobbet iaf. Har inget vettigt att skriva om då min hjärna inte riktigt fungerar.. ;) Men känner abstinensen efter bloggandet! Så ni får helt enkelt stå ut med detta tills jag är mig själv igen! ;)

Se yá!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 19 januari 2009 16:35

..Här är jag nu. Tackar gudarna för att det är lugnt! Inte för att det gynnar butiken men jag har noll energi. Annat var det på den tiden man var i stressyrken.. Å andra sidan fanns det ersättare då. Blir hemma imorgon om jag fortsätter må så här. Ser ni drycken till vänster.. Den å yoghurt har jag fått i mig idag.

Kram från Miss Krasslig.

Av MissC ♥ - 19 januari 2009 14:26

Tog en bild innan jag åkte, på älskade William m sina vattkoppor..! Glass i stora lass.. Han minns vad Patrick sa om man blev sjuk, vad man får äta då! ;)

Av MissC ♥ - 19 januari 2009 12:16

Jag är inte på topp!!! Känner mig svimfärdig och sådär pirrig i kinderna som innan man ska kasta upp.. Bara det att jag inte mår illa. Kroppen är bara helt slut! Men nu ska jag strax hoppa in i duschen, vilket kommer bli ett helt projekt. Måste nämligen in å jobba. Finns ingen annan att stoppa in! :(

Stackars folket, de kommer att ha med en halv döende person att göra ;) Nä skämt å sido, jag mår S*K*I*T och att behöva släpa mig iväg känns surt. Bara att sitta här känns jobbigt.. Så nu ska jag sluta klaga å gå å duscha.

Hoppas ni överlever mitt klagoinlägg ;)

Av MissC ♥ - 18 januari 2009 14:25

Jag har ju som fler fastnat för singelpappansblogg. Och jag tog mig friheten att göra om en award som jag ger till honom! Awarden finns att hitta längre ner på sidan.. Jag lämnade en kommentar till honom (som pga. ngt knas blev 3;) I vilket fall så har jag inte hört ngt från honom. Han kanske inte alls är intresserad!? Och så har jag försökt göra nytt inlägg men det vill sig inte. Kanske jag blivit blockerad..!? I vilket fall så är det tråkigt, jag ville ju ge den till honom för att jag tycker han är värd den! Kanske ni kan ge honom en kommentar ;)

Av MissC ♥ - 18 januari 2009 14:04

Jag gick å la mig igår efter körslaget. Eller jag bytte plats från liggande i soffan till sängen ;) William hoppade ner i sängen samtidigt som mig och han har snurrat & kliat HELA natten!! Jag kom upp ur sängen efter 12-tiden idag och är inte mycket till människa. Mat, iiiuuu!! Får inte i mig annat än flytande och frukt. Hoppas det är borta imorgon! Jag har inte tid med detta!!

Pözz å Kram på er!


Om du inte är med innan så ta en titt på tävlingen!

Av MissC ♥ - 17 januari 2009 20:02

Inte allt för många knop blev det idag. Har inte ens vart utanför dörren!! Jo visst, fixat lite smycken.. Men annars så, mår sådäääär. :( Ingen middag fick jag i mig och kroppen känns konstig. Huvudvärk börjar knacka på..

Myyyst i soffan m William har jag gjort också. Vi har mantrat jag älskar dig! :)

Sen så var det detta m K.................................................
............

Jo, saker å ting upprepar sig!! Vi har fortfarande inget hört från K. Så vi får se när K behagar höra av sig eller dyka upp. Har ringt och fått lite info, men hur mycket det stämmer var vi ju inte än.. Så K om du läser detta ;) Förbered dig på en irriterad Sussi!!! Mitt SL-kort är ju kört å låna i framtiden.


Nu ska jag lägga mig på sofflocket igen.

Ha en skön lördagskväll!!

Hoppas vi hörs under gladare toner nästa ggn! ;)

Pözz

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se