Alla inlägg under januari 2009

Av MissC ♥ - 13 januari 2009 21:06

Min älskade sons teckning. Axel robot heter den. Jag älskar hans små konstverk! Så klart jag är ju hans mamma ;) Har en vägg i köket där en massa teckningar sitter uppe.

ANNONS
Av MissC ♥ - 13 januari 2009 10:08

Titta vad jag fick av söta, söta Mia jag blev glad & stolt! ;) Mia & jag har arbetat ihop. Vi återfann varann över internet. En super härlig tjej som numera bor på Rhodos och har även hon blivit mamma! Tack goa Mia!!!


Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den! 

Så med glädje sänder jag den vidare till Kikki, Mamma*Melissa, & Annelie.

ANNONS
Av MissC ♥ - 12 januari 2009 21:07

Har suttit så mycket jag bara kunnat idag och fixat med webbutiken! Och jag har kommit en bra bit på väg :) Nu är det dokumentet med orderbekräftelsen som skall fixas..! Och HUR ska jag få till det bra i word..!? HJÄLP!!!! Har ju inga andra program jag kan göra det i heller. Får se om jag orkar börja med det ikväll.. Bloggandet har ju blivit något lidande då jag försöker fokusera på webbutiken. Men jag kommer åter när det väl är klart. Något annat som jag måste göra är att skapa mer smycken..! Det mesta är sålt eller bort givna som presenter. Om webbutiken ska bli väl fylld så har jag en del arbete framför mig ;) Men visst finns det produkter där, bara inte så mycket just nu.. Hoppas de som är inne kommer tillbaka ändå..! Det vore ju trist annars. :(

Av MissC ♥ - 11 januari 2009 23:35

..Hör ni hur jag sjunger..!? ;) Någonting att.. Kolla in vad min kära bloggvän har skapat! Annelies*dikter Jag är stolt bloggvän och härmed vill jag dela med mig! :) Lycka till Annelie!! Jag tror på dig!

Av MissC ♥ - 11 januari 2009 19:12

...Har vi haft här hemma idag. Lite sent julfirande och så firade vi av Engla som fyller 3år & Melanie som blir 16år. Det blev tacos och cheesecake. Nam nam!! Vi hade en trevlig stund och ungarna fick massor av prylar. Jag & Conny fick var sitt par skridskor..! Så nu är det bara att åka.. När isen är åter, det regnar!!! :(

Nu ska jag sätta mig och fixa lite m den andra sidan ;)

Av MissC ♥ - 11 januari 2009 10:56

Tänk om man kunde bli det..! Ja ja, jag föll ju för trycket igår ;) Kikki skulle ju bara spela på hästarna för hon skulle bli miljonär! Så vi letade upp ett atg. Och jag spelade också, tar emot lite för vinner jag inte så har jag ju slösat pengar på absolut ingenting!! Jag spelar i princip aldrig. Jag gjorde en rad på hästarna för flera år sedan,vi hade en egen travare då.. Min sambo bad mig slänga ihop en rad så jag gjorde det. Och han lovade att han skulle lämna in den. Men se nä, det gjorde han aldrig. Och jag kunde inte låta bli att kolla raden.. 75000kr gav den raden!!!!!! Aaaaarrrrgggggh, pratade inte med honom på 2dagar!! Sedan dess har jag inte spelat på hästarna. Men igår blev det så. Jag vann!!!.....................................

13kr. Okej visst det är en vinst, men 13kr att det ens är utdelning på en sån summa. Dröjer nog ett par år till nästa spel ;)

Av MissC ♥ - 11 januari 2009 00:10

Okej.. Nu är det nära sjösättning! Har hållt på å lagt in lite bilder å så. Men jag vill inte fylla på med "allt" på en ggn. Så det kommer att ske lite i taget. Vilket jag hoppas uppskattas. Så finns det något nytt att titta på ;) Eller jag vet inte.. Nu kommer fröken beslutsångest fram!!!! Kanske ska lägga in det jag har färdigt nu å så får jag ta det andra sen.. Eller!!? Men endast de 4 senaste syns ju på nyheter.. Gah, vad jag tycker det är jobbigt när beslutsångesten visar sig!

Anybody out there???

Av MissC ♥ - 10 januari 2009 23:02

..Kan man bli av negativa energier! Jag blir extremt påverkad. Vilket är frustrerande ibland. Inte ofta jag får för mig mitt på kvällen att jag ska ut och gå själv. Men ikväll blev det så. Ut jag måste UT!! K drog på fest igår utan att säga något till oss, hade mitt månadsmärke..! (så jag fick messa dyra biljetter idag , grr) Men att inte höra av sig är inte OK. jag var orolig och irriterad. Mest orolig. Men det var irritationen K hörde när jag pratade med honom. Mötte K på min promenad, han var på väg hem från sin kompis. Så vi pratade lite till. Nu är det utrett och vi är överrens om att man hör av sig oavsett.


De negativa energierna var fler, men hoppas att de är borta nu.. ;)


Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se