Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Tillökning i familjen?

Av MissC ♥ - 4 februari 2009 10:15

Telefonen ringde.. Vi blev tillfrågade om vi kan tänka oss en placering till. Det är verkligen brist på familjehemsplaceringar i Stockholmstrakterna!! Vi kan tänka oss en till. Med tanke på personens bakgrund så önskade jag att det redan var fixat. Men det måste göras iordning rum i källaren.. Det blir ett stort projekt och mycket pengar. Så vi får se hur det hela blir. Kanske inte fungerar..

 
ANNONS
 
Mamma Melissa

Mamma Melissa

4 februari 2009 14:57

Åh, hoppas att allt det praktiska ordnar sig! Så många barn som behöver komma till vettiga hem! Håller verkigen tummarna!

http://www.mammamelissa.blogg.se

 
mia

mia

4 februari 2009 20:39

Låter jätte spännande. Hur går man tillväga för att bli stöd familj som ni är. Kallas det stöd familj. Bor tex K hos er hela tiden? Är det kanske olika från fall till fall. Tycker det låter jätte intressant och något som jag tror jag skulle kunna tänka mig nr vi väl flyttar hem till Sverige igen... Kram

http://miapopovac.blogspot.com

 
Ingen bild

MissC

4 februari 2009 21:00

Vi har samarbete med en organisation som heter Famvux. Man måste först bli godkänd.. Och ja K bor hos oss hela tiden. Men inte för alltid, utan det är tids bestämt. jag kan ge dig nummer. De behöver erkligen familjer som ställer upp!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se