Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

JÄVLA IDIOTER!!!!

Av MissC ♥ - 5 februari 2009 17:12

Hur svårt kan det vara!!! Jag är sååå upprörd och det är min sambo & min sambos dotters mamma också!!! Fick för en stund sedan ett samtal av min sambo.. Där han talar om att den där jävla skolan, Långbroskolan~Olympen~ ännu en gång utsatt M för nötter/cocos!! Hon är ALLERGISK hur svårt är det att förstå!!!!? Det är 5 eller 6ggn nu sen hon började i höstas!!!!! Helt JÄVLA otroligt! De har anmält skolan efter förra ggn till skolverket och polisen. Då sa den som lagar maten till M när M frågade efter det att hon känt av reaktionen i kroppen  -att det är ju så lite i så det tål du säkert!

HUR KAN MAN SÄGA SÅ TILL NÅGON SOM ÄR ALLERGISK!!!!!????????????????

Och dessutom ett barn.

Sen kommer de i efterhand och säger att det inte var nötter/cocos i maten... Ehh hallå!!! Utan menar på att M skulle kunna vara allergisk mot annat. M har testats för diverse tänkbara. LAGA INTE MAT MED NÖTTER/COCOS!!!! Hur svårt kan det vara!?


Denna gång var det så illa att M höll på att falla bort i COMA. Ansiktet (vilket har hänt innan) svullande upp och M´s mamma fick klappa M i ansiktet och ruska om M så att hon inte skulle "falla" bort...!!

DET KAN JU FÖR FAN INTE VARA SANT ATT DE GÖR PÅ DETTA SÄTT!!??!

UTSÄTTA BARN FÖR LIVSFARA I SKOLAN.


Långbroskolan~Olympen~

Där ska ni inte låta era barn gå, speciellt inte om det är allergiska!!!!


Ni får ursäkta mitt "vackra" språk men jag är väldigt upprörd!

Nu ska jag ta kontakt med en kontakt på aftonbladet och se om det kan göras något genom media!

SPRID MER ÄN GÄRNA DETTA VIDARE!

SKIT LÅNGBROSKOLAN OLYMPEN heter den.

 
ANNONS
 
Catja

Catja

5 februari 2009 17:52

Men herregud va hemskt! :-O Vad säger dom på skolan nu då?! Dom är ju inte klok!

http://Catjaa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Catja igen

5 februari 2009 17:55

Btw, såg att du har bloglovin "knappen" jag har inte fått min att funka! :? Fick du göra nått särskillt för att den skulle synas??

 
Ingen bild

Anki

5 februari 2009 17:57

Den där människan borde inte få jobba kvar.
Fattar hon inte att barn utsätts för fara när dom gör så.

 
mia

mia

5 februari 2009 18:21

Nej men herregud! Det är ju att leka med en persons liv och ett barns liv till ocvh med! Vad FAN är det för idiot/idioter. På dom Sussie. Sånt här får inte ske!!!!

http://miapopovac.blogspot.com

 
Moolin.se

Moolin.se

5 februari 2009 19:00

Det här gör mig otroligt upprörd. Vilka idioter!?

http://www.moolin.se

 
Sara

Sara

5 februari 2009 19:26

Helt sjukt! Nötter är ju en av de farligaste också brukar de väl säga!

http://sara.welen.com

 
Helena

Helena

5 februari 2009 23:25

Grrrr hat säger jag bara mot den skolan!

http://helenasliv.blogg.se

 
Ingen bild

Nicki, M´s mamma

5 februari 2009 23:48

Mitt huvud kokar, jag har alla på skolan inblandade. Och alla är tröga idioter som inte kan förstå eller tydligen läsa innehåll på maten heller. Det bir ingen mer Olympen skola här inte!

 
Ingen bild

Anki

5 februari 2009 23:57

Den personen som sa så till barnet skulle tagits ur tjänsten på en gång.. Och har inte kökspersonalen utbildning vad det gäller allergier? Och när allergier blir mer och mer vanliga så måste ju barnen få känna sig säkra i sin skola eller vart dom än befinner sig. Har fem barnbarn och alla har någon typ av allergi skulle något sånt hända dem så hade inte deras farmor varit lätt att ha att göra med.

 
Ingen bild

MissC

6 februari 2009 00:08

Nä Olympen ska få så mycket s*k*i*t det bara går!! Hoppas Aftonbladet nappar!

Kram till alla som kommenterat.
En x-tra till dig Nicki & M KRAM!

 
missy

missy

6 februari 2009 09:03

Men en sån nonschalans. herregud vad jag blir upprörd av sånt här-Ja gå till aftonbladet NU gumman.. innan det händer en ännu allvarligare olycka på den skolan

http://me-my-precious.bloggagratis.se/allmänt

 
Ingen bild

MissC

6 februari 2009 09:51

ja det finns inte ord för hur illa det är!
M´s mamma ska prata m aftonbladet.

 
Nini

Nini

6 februari 2009 10:49

Stå på er!

http://nini.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

6 februari 2009 17:59

Jag får hjärtklappning bara av att LÄSA detta...omg, helt sanslöst..jag saknar ord!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Ingen bild

Rolle

7 februari 2009 22:30

Faaan!
Ibland blir man stum...
I skolan är man ju helt inställd på att vuxenkollektivet har barnens bästa som prio 1, samma med dagis och sådana ställen!
Hälsa lilla M att vi tänker på henne och kan vi göra nåt säger ni till!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se