Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

8 (o)vanor om mig..

Av MissC ♥ - 19 februari 2009 11:49

Jag har fått en utmaning av Rusubecka  & Anna vilken går ut på..

Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.


*Slarvar med rakningen av benen under vintertid.

*En ny (o)vana är att jag inte längre sätter städningen som prio ett hemma.

*Jag har en förmåga att avbryta folk.. Vilket inte är ointresse utan spontana infall med tankar. Vilket dock kan misstolkas och ogillas..!

*Jag tänker alldeles för mycket.

*Jag rapar.. (det går inte att hindra ibland ;))

Min syster Linda dör om hon läser detta. LoL Men jag är mänsklig :)

*Jag gnisslar tänder. Det är extremt..!

*Extrem detalj freak!

*Slarvar nästan alltid med frukosten.


Okeej.. Nu vet ni liiite för mycket! ;) Så nu vill vi veta mer om.................

Annelie Johanna Kikki Mia Neta Trasseltoffs Det får räcka med dem..!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamsen

19 februari 2009 12:59

Hahaha! Du är ärlig i varje fall... Kramar

 
AnnelieH

AnnelieH

19 februari 2009 22:44

Spamkoden är: AHKN Den tolkar jag som AH (jag) KN (kan). Ska försöka mig på denna utmaning...haha

http://www.metrobloggen.se/annelieh

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se