Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Aaaavundsjuuuuk jag é såååå....

Av MissC ♥ - 21 februari 2009 19:47

Aaaaaavundsjuuuuk aaaaa aaaaa aaaaa aaaaa A  A  A  A  A!!!!!!


Mmm, jag erkänner... Jag är avundsjuk på min syster Linda & hennes älskling.

Och även min ena granne med familj!

Jag vet att det är fult att vara avundsjuk...

Men det är inte så att jag missunnar dem, nä det är inte på det viset!

Jag bara önskade att jag också hade möjligheten att få göra det dem ska göra!!

Nämligen åka till Thailand! Aaaaaaahh, suck.... Som jag saknar detta land.

JAG VILL OCKSÅ ÅKA DIIIIIIT!!!!!! Jag é sååå aaaavundsjuuuuk aaaaaaaaa.....


Mi like de sun!!!

Sawadee kaah..

Å här borde det vara en bild på nån fin strand eller nå´t..

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamsen

21 februari 2009 22:17

Vet du! När mamsen vinner en massa pengar åker vi ALLA, barn, respektive och barnbarn. Dröööm du sköna dröööm. Kram

 
AnnelieH

AnnelieH

22 februari 2009 00:46

När ni vinner en massa pengar sådär och åker ivääääg, dååååå behöver ni en personlig healer, right?? (skratt). Jag har aldrig varit där och knappt vart utomlands heller så..jag drömmer om godis istället, hahaha!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Sara

Sara

22 februari 2009 22:57

Sol är alltid härligt, själv kom jag nyss tillbaka till chicago från Mexico! =D

http://sara.welen.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se