Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Jag blir såååå arg!

Av MissC ♥ - 22 februari 2009 20:39

Ja haaaa, så vill saker å ting helt plötsligt inte fungera!!! Gah, aaaaarg!!!

Jag skickade en jätte fin bild på väg in till stan m William i all snö, via mms-bloggning. Fick svar på att den publicerats. Men när jag kom hem, då fanns den inte där!!!!?


Filmen vi såg var det fullt ös på från start till slut. 2timmar lång var den!

Vi tyckte den var bra! Men vilken ljudvolym...! Jag menar, risk för hörselskador är ju inte långt ifrån!!!! Har det alltid varit så hör volym? Jag ryggade emellanåt för hur högt det var. Minns inte att de var så högt..

Vi fikade och fixade presenter & tog ett par kul kort på oss två, som jag tänkte bjuda på här... Men då vill USB-porten inte vara med!!!! Så det blir inga bilder idag från det jag tänkt mig! :(


Och så skulle jag skriva ut en bild till ett fotosmycke. Nä då vill inte skrivaren heller vara med!!!!!!?????

Va FAN på ren svenska!!!!!! Är det frågan om????????

Nu ger jag upp... Tar mig en kopp te och kryper ner under täcket!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se