Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Spökar på bloggagratis!

Av MissC ♥ - 23 februari 2009 10:18

Det verkade som om bloggagratis levde sitt egna lilla liv igår!! Inget ville fungera för mig här.. Jag gjorde ju inlägget som ni ser där INGET fungerar, och det visades inte ens på sidan. Jag såg det i min admindel men den syntes inte utåt..!!! Men nu idag när jag slår på datorn då är både mms-inlägget och det andra där! Spökar det eller vad är det frågan om!? Ska bli intressant å se om min skivare vill vara med idag eller inte. Jag blir extremt arg om den strejkar idag med!! För att inte tala om USB-porten. Vågar jag ens testa..? Hela dagen riskerar att bli förstörd.

Hoppas ni har bättre tur med era prylar!!

 
ANNONS
 
missy

missy

23 februari 2009 12:45

Ja jag håller med, bloggagratis krånglar allt för ofta. jag hade skrivit ett helt inlägg med bilder och allt DÅ ville inte bloggen längre :-s. Har lyckas ha ut en ny intervju idag iaf *s*

kram

http://me-my-precious.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

23 februari 2009 14:44

Hmmmm, är inte krånglet tillfälligt? Vilekn stavning, haha! Hoppas ni har det bra i snön!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Ingen bild

karina

23 februari 2009 15:40

Vet inte om du ibland läser inne hos mig *flinar*, men jag har under ganska länge (känns det som) haft problem att mms-blogga.
Det funkar som för dig... man får veta att visst... allt är publicerad och sen går man å kollar men nej. Ingen bild.

Mailade till å mä, men har ej fått svar än. DOCK funkar mms-bloggningen för mig nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se