Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

En hemlighet!

Av MissC ♥ - 23 februari 2009 19:40

Idag träffade jag någon.... ;) (Åkte in till stan på möte efter vårt åkande i pulkabacken.) Och denna någon kom med ett förslag!

Vilket jag så klart nappade på!!!!! :D Men jag kan inte säga vad det är än...

Nä det får vänta ett tag! Men jag bubblar inombords & nervositeten spökar.

Jag lovar att jag ska berätta men ni får hålla er till tåls ett tag. :)

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

23 februari 2009 21:12

Jag är sååååå nyfiken!!! (skratt)

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Kikki

Kikki

23 februari 2009 21:43

Och jag vet jag vet!!!!Så glad jag med för din skull vännen!!!P&K

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

24 februari 2009 12:02

Ja du gumman! Man ska ha lite flyt här i livet! Och den här chansen är du definitivt värd. När det är dags kommer jag att försöka komma och dela spänningen med dig. Kram och pussa gull gossen från mormor.

 
Mia

Mia

24 februari 2009 21:45

Men guuuud vad jag blir nyfiken. Ghhaaaaaaaa!!! Hur länge måste jag vänta???? Med tanke på inlägget, din mamma och Christina så låter det ju suuuuppeeerrr! Du är värd allt bra och fint. Jag vill veta nuuuuuuuuuuuuuuu. HAHAHAHAHA. PUSS!

http://miapopovac.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se