Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Oh, en hel dag utan bloggen!!!

Av MissC ♥ - 24 februari 2009 22:10

Vilken dag vi har haft! :) Vi började dagen med ett besök i simhallen. Där hade vi jätte kul! Och skönt var det.. Hade väntat oss massor av sportlovslediga besökare, men vi klarade oss!!! Det var faktiskt lungt när vi kom, mer blev det när vi gick..! Vi tog en lunch på Pizza Hut å sen bar det av till Ica Maxi där vi inhandlade diverse produkter ;)

Sen mumsade vi marängswiss och efter det bar det iväg till pulkabacken igen!


Och senare kom min härliga granne på te & lite tjejsnack :) Alltid lika trevligt!

Å nu sitter jag här i soffan (observera.. SOFFAN) *fniss* Har ääääntligen fått till det med det trådlösa här hemma så nu kan vi anväda båda datorerna (läs JAG har min laptop) så nu är alla nöjda. Eller jag är MEST nöjd ;)

Den är min BARA min!!! Och jag är helt kär!!!

 

 

 

Vi lekte kull å hade jätte kul! Jag med :D

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

24 februari 2009 22:41

Whoooooooooo hoooooooooo, grattis! underbart med trådlöst..funderar på att ta med mig min rosa lilla lap på torsdag..haha!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Ingen bild

MissC

24 februari 2009 23:34

HAHAHA!!! Om inte annat så får jag ju se underverket ;) Förresten.. Pulkan sprack idag. Jag åkte över ett hopp å med min tyngd så pallade den inte det..! *skratt* Men den går å åka på.. Inte lika hajpad som racern bara.. Men det finns stjärtisar också ;)

 
Ingen bild

Anki

25 februari 2009 00:04

Har du testat att åka på en svart sopsäck... det funkar jättebra..

 
Ingen bild

MissC

25 februari 2009 00:06

;) Nä men jag hjälpte din grannes ena dotter med kompis när dem åkte i sopsäckar :) Det gick undan!

 
Kikki

Kikki

25 februari 2009 09:13

Åh vad sugen jag blir på att bada!!vill osså!!!!!
mysig dag ni haft!puss

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

25 februari 2009 09:14

avis blir jag..;0)
vill ossssåååå ha en laptop, gärna roooooooooooooooooosa!!!!

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

25 februari 2009 10:24

Ser ut som härliga dagar!

(Panduro outlet finns i utkanten av Malmö (Fosie) alldeles i närheten av deras stora lager ;-) )

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se