Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Vilken dag!!!!!!!

Av MissC ♥ - 26 februari 2009 23:04

Idag hade jag min första nätdejt ;) Å gissa om den var lyckad!! Vi hade en sååå super kul dag! Barnen hade kul & vi med & babblade i massor! Häftigt att en bild av en människa kan stämma så bra! :) Mor & son, lika underbart härliga båda två! Annelie hade en härlig röst också.. Det var ju första ggn jag fick höra den. *fniss* Dejten höll i sig hela dagen å hela kvällen :) William har haft en dunderkul dag & det syns på bilderna som följer..

 

 

 

 

 

Fullt ös medvetslös... ;)Synd att dagarna inte har fler timmar,

man hinner inte alltid allt man vill på en dag! :)

Vi ser fram emot nästa dejt..!

Vilket är planerat till imorgon.. Då blir det simhallen :)

Jag är glad att vi vågade träffas!!!! ;)

Annlie har också lag in bilder.. Kolla HÄR på hennes sida.

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

27 februari 2009 00:00

Knäppgök, dina ord fick mina ögon att tåras! Vi ses imorgon, kraaaaaaam!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

27 februari 2009 07:31

Hittade hit via Annelie, såklart! Vad trevligt ni verkar ha haft det! Jättekul! Och kul att få så bra kontakt via nätet och sen träffas irl. Häftigt!
Hoppas ni får en härlig dag i simhallen idag!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

27 februari 2009 10:09

Hoppas ni får en MINST lika underbar dag idag!

Kram

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

27 februari 2009 16:05

Härligt att ni fick en sådan superdag, syns ju lång väg att kemin funka mellan både er och barnen. Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se