Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Tö, snö å slö..

Av MissC ♥ - 27 februari 2009 10:08

Igår var det strålande solsken och riktigt töväder!!!! Genom blöta blev barnen..

Igår kväll började det snöa igen.. Och det gör det nu också! Bättre snö än grått å trist på vintern. Men som sagt, jag gillar sommaren bättre än vintern och igår var det liksom okej att snön skulle försvinna då vi fick uppleva den en ggn till och lagom till sportlovet! men nu envisas den med att hålla sig kvar ett tag till verkar det som.

Nu har jag suttit här å slöat allt för länge..!!! Får nog ta å sätta fart, sa ju faktiskt, Se yà later förut.. Men det är svårt  å slita sig när man är beroende ;)


Men NU......... Se yá later! (och jag menar det) Hihihi..

 
ANNONS
 
Mamma Melissa

Mamma Melissa

27 februari 2009 13:14

Ja, här är det också vårväder... men ingen snö dock... tror våren är på ingång;.)

http://www.mammamelissa.blogg.se

 
Ingen bild

mamsen

27 februari 2009 16:07

Önskar er en härlig badhusdag, hör av dig i kväll när när du har varvat ner lite efter allt mysigt.... Puss o Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se