Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Dagens utflykt..

Av MissC ♥ - 27 februari 2009 20:24

..Var ju till simhallen med Annelie_&_Maxen som sagt.. Vi hade jätte kul, även om det var betydligt mer folk än sist vi var där. Så var det en behaglig stämning! :)

Barnen hade super kul, William mötte nån han kände från dagis också..

Vi badade läänge, såpass att när vi gick till dusch & bastu såg barnen ut som russin!

Sedan bar det iväg till Mc.D där vi käkade en sen lunch, gissa om vi var hungriga!

William åt en HEL hamburgare vilket inte hör till vanligheterna..! ;)


Det är verkligen häftigt att det kan säga klick sådär.. ;) Vi pratade idag om att man lätt (i vår ålder) tycker att det räcker med de vänner man har..

Men faktum är ju att det är givande att lära känna nya människor genom hela livet! Tänk vad mycket man kan ge & vad mycket man kan få!

Så jag är glad att jag är öppen för nya människor!

Här följer lite bilder från dagens träff :)


 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

27 februari 2009 21:47

Gulle dig! Hoppas vi ses snart igen, kram!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

27 februari 2009 21:48

Den där sista bilden ger mig rysningar..vilken kärlek! Kolla in Williams blick...*härligt

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

27 februari 2009 22:25

Vad härligt det ser ut!!! Goda äkta vänner är dyrbarare en den dyraste diamant. Och man finner dom på olika ställen på olika tider i livet. Det viktiga är bara att ta hand om varandra. Jag blir jätte glad när jag ser era bilder. Har varit inne hos Annelie och kikat också. MYYYS! Puss

http://miapopovac.blogspot.com

 
Nini

Nini

28 februari 2009 13:02

Det är en fantastisk förmån att hitta vänner senare i livet. På samma våglängd liksom... :-)

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se