Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 5 februari 2009 15:28

Jag skulle gjort en massa smycken idag hade jag i min "lilla" skalle planerat.. (riktigt liten är den inte.. ) Men i vilket fall så var det min plan. Men så blev det icke. Nä, jag jobbar istället.. Goa kollegan Lotte är sjuk så jag har fått hoppa in. Hoppas hon snart blir frisk. Och i allt så glömmer jag såklart att köpa med mig mat! Så nu står jag här utan lunch och utan middag!!! :(

Tänk om jag dör av hunger..! Jag får tugga långsamt på äpplet och bananen..

Ha det bäst!

ANNONS
Av MissC ♥ - 4 februari 2009 22:04

Nu ligger det lite nytt ute i butiken :)

http://www.misscdesign.se/

Och mer kommer i dagarna..!


Detta som syns på bilden är ett halsband.

Och det finns andra texter också.

Gör de även i armband.

Och med kedjor.


Andra exempel finns i webbutiken

http://www.misscdesign.se/

ANNONS
Av MissC ♥ - 4 februari 2009 17:10

Nu har jag äntligen kunnat göra klart smyckena som ska ända bort till Rhodos..!! Det tog en himla tid att få hem vissa produkter. Men nu så är de klara! :) Och sen har jag ju fått lite annat gjort också, håller på att bearbeta bilderna som ska in i webbutiken sen. Det är ett himla fixande!! Men så gött när det är klart :)

Hoppas er dag har vart kanon!

Av MissC ♥ - 4 februari 2009 10:15

Telefonen ringde.. Vi blev tillfrågade om vi kan tänka oss en placering till. Det är verkligen brist på familjehemsplaceringar i Stockholmstrakterna!! Vi kan tänka oss en till. Med tanke på personens bakgrund så önskade jag att det redan var fixat. Men det måste göras iordning rum i källaren.. Det blir ett stort projekt och mycket pengar. Så vi får se hur det hela blir. Kanske inte fungerar..

Av MissC ♥ - 3 februari 2009 23:24

För alla som vill ha en trygg arm runt sig! ;) Snacka om påhitt..!Sov gott allihop!!!

Natti natti & over and out från MissC

Av MissC ♥ - 3 februari 2009 23:12

Jag minns faktiskt inte senast jag mådde så här bra!! Jag har känt mig pigg å redo för varje ny dag.. Och ingen huvudvärk! Huvudvärk är något som jag brukar dras med väldigt ofta minst ett par ggr i veckan och så migrän där emellan..! Men nu.. 2 veckor och inga huvudkrämpor!!! Axlarna och nacken påminner mig om att jag fortfarande lever. ;) Men det är ju inte i närheten så jobbigt som det kan vara!! Jag är överlycklig!! Och ber till allt som går att be till att det fortsätter så! :)

Av MissC ♥ - 3 februari 2009 16:27

Vet inte om ni kommer ihåg att jag skulle återkomma ang något jag och William var på i december..! Fick inte avslöja något i förväg.. Men om en vecka så avslöjas det!! Då kanske ni får se oss på tv.. Återkommer närmare med mer information! ;)

Av MissC ♥ - 3 februari 2009 16:09

Denna har jag haft med tidigare..

Men gillar den så mycket att jag väljer bjuda på den igen! 


 ~The secret of health for both mind and body

is not to mourn for the past,

worry about the future,

or anticipate troubles,

but to live in the present moment wisely and earnestly.~


I dessa dagar kan det vara bra att bli påmind om vissa saker ;)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se