Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 2 februari 2009 18:24

Idag har vart en sån där bara-vara-hemma-dag! Jag är hemma och det fick William också. Sen är han lite hostig också. Men mest var det för att om jag nu får tjänsten så blir det inte så många fler sådana dagar! Så vi har gått runt med myskläder hela dagen! Gjort egna studsbollar, spelat spel, kittlats och busat! Jag har inte ens haft näsan utanför dörren ;) Och imorgon ska jag in å jobba. Blir det värre m William så får han vara hemma m darling.

Hittade heltokiga bilder när jag googlade.. Dessa asiater hittar ju på de mest knasiga lösningar på allt!! Snacka om höjden av trötthet!ANNONS
Av MissC ♥ - 2 februari 2009 18:15

..Har jag vart idag! :) Det är ju så jobbigt när man ska prata pengar tycker jag! Men efter nog övervägande och lite bollande med människor runt mig så hjälpte det mig att vara lite modig när det kom till pengar! Man vill ju inte bli underbetald heller.. Så nu får vi se, de ska höra av sig senast nästa vecka. Spännande att se vad det blir för utgång på detta! Det lustiga är att jag pratar här hemma osm att jag redan fått det ;)

ANNONS
Av MissC ♥ - 2 februari 2009 12:45

"Bjuder" på en låt jag gillar texten och gunget på! :) Timbuktu -Jag vill bara..

Av MissC ♥ - 2 februari 2009 11:16

Först vill jag varna känsliga läsare för vissa ordval i detta inlägg! ;)

Här om morgonen så kröp William ner under täcket och kramades å myste.. Sen undrade han.. -Mamma, när ska du ha bebis i magen? -Jag ska nog inte ha någon bebis imagen. -Jag vill det mamma, jag vill ha en liten bebis som kan leka med mina bebisleksaker.

-Jag vill ha en lillebror! -Ja men vet du man kan inte välja vad man får om man får syskon! Och vi ska inte ha bebis nu William.

-Men om pappa och du kramas å så stoppar pappa in snoppen i din snippa och kissar då blir det ju en bebis!

Här fnissar jag lite, och förklarar att pappa inte kissar! ;)


Håkan Bråkan boken har ju sin fina förklaring på hur det hela går till och det är den han fått det ifrån.. Men detta med syskon har han pratat om mycket!

Jag har ju vart helt bestämd på hur jag vill och darling med! Men nu så kommer dessa tankar å spökar för oss båda! Fast det blir nog inget, men man vet aldrig! ;)

Busunge där å sätta griller i huvudet på oss sådär!!

Av MissC ♥ - 1 februari 2009 19:41

Nu har det passerat 2 veckor utan att jag har hällt kaffe i kroppen! Snabbt har det gått och så otroligt jobbigt har det inte varit! Trodde nog att det skulle vara värre.. Däremot så häller jag i mig mängder av te istället! men väljer ört, grönt eller rött. Detta Pukka som ni ser på bilden är en favorit!! Just nu är det slut :( Men hittade en god ersättare.. Det innehåller också ingefära. Jag älskar ingefära! Det finns ju många fördelar med att inte dricka kaffe och då jag har socker i kaffet så får jag ju i mig en massa onödiga mängder av det. Plus att jag är benskör, vilket också då är en bra anledning att ge upp denna drog! Så kanske jag till slut kan klara av att bli av med både mitt socker och kaffe beroende..! När vi var på Sture hof igår då de flesta runt bordet beställde in ljuvligt doftande espresso var det lite svårt.. Men jag sniffade i mig dofterna som svävade över bordet! Det räckte faktiskt, kändes sådär mättat som det kan göra efter en kopp kaffe. Ja å nu sitter jag här med min stora mugg te! :)

Ha en trevlig söndagskväll!

Av MissC ♥ - 1 februari 2009 13:24

Det vore ju bra om jag kom ihåg å bifoga bilden också! ;) Här är den.

Av MissC ♥ - 1 februari 2009 13:21

Det blev inget inlägg igår kväll.. Men här är vi samlade alla runt bordet på Sture hof. Det var trevligt & Mikela blev super glad för presenterna & kvällens intag av mat & dryck. Jag tycker inte maten motsvara priset! Dyrt blev det. Dessutom slutade det med att jag tog en taxi hem.. Ville bara hem. William blev glad när han såg mig i morse :) Nu sitter vi i bilen på väg mot Åkersberga där det blir pimpla, skridskor & träffa svärisarna. Se ya' !

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se