Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 25 februari 2009 22:48

Japp imorgon ska jag ha min första nätdejt!! Ska bli sååå KUl å såååå SPÄNNANDE!!

Ser verkligen fram emot det! Jag ska träffa Annelie_&_hennes_Maxen Så roligt!

Nu får vi hålla tummarna för att inga baciller å annat dumt kommer ivägen!!!

Kommer med rapport imorgon!! :)

Natti natti!

ANNONS
Av MissC ♥ - 25 februari 2009 21:40

-Mamma tack så mycket för att jag fick ha skorna på mig!


William slapp ha vinterkängorna på sig när vi skulle till Naturhistoriska..

Och detta sa han när vi klev ur bilen. :)

ANNONS
Av MissC ♥ - 25 februari 2009 20:41

Ja, nu när det är sportlov och vi inte åker iväg så har vi som mål att göra något varje dag med barnen.. Vilket resulterar i mindre bloggande ;) Men en massa kvalitets tid ihop! Idag blev det Naturhistoriska musteriumet (Williams ord;) Det var väl 4:e ggn för William men denna ggn var väl den som var mest givande..! Han uppfattar ju allt på annat sätt nu när han är "äldre".. Så klart! Det var suuper kul! Mycket titta här å titta där å wow å kolla!!!! Vi ska ta filmen vid annat tillfälle.. De tror jag vore uppskattat! Men det var det idag också, William hade gärna stannat läääääängre! :)

Av MissC ♥ - 24 februari 2009 22:10

Vilken dag vi har haft! :) Vi började dagen med ett besök i simhallen. Där hade vi jätte kul! Och skönt var det.. Hade väntat oss massor av sportlovslediga besökare, men vi klarade oss!!! Det var faktiskt lungt när vi kom, mer blev det när vi gick..! Vi tog en lunch på Pizza Hut å sen bar det av till Ica Maxi där vi inhandlade diverse produkter ;)

Sen mumsade vi marängswiss och efter det bar det iväg till pulkabacken igen!


Och senare kom min härliga granne på te & lite tjejsnack :) Alltid lika trevligt!

Å nu sitter jag här i soffan (observera.. SOFFAN) *fniss* Har ääääntligen fått till det med det trådlösa här hemma så nu kan vi anväda båda datorerna (läs JAG har min laptop) så nu är alla nöjda. Eller jag är MEST nöjd ;)

Den är min BARA min!!! Och jag är helt kär!!!

 

 

 

Vi lekte kull å hade jätte kul! Jag med :D

Av MissC ♥ - 23 februari 2009 22:32

Bjuder på lite bilder från dagens utomhusvistelse..!

 

 

 

Sen blev det våfflor till lunch.. Vilket var högt uppskattat :)

Av MissC ♥ - 23 februari 2009 19:40

Idag träffade jag någon.... ;) (Åkte in till stan på möte efter vårt åkande i pulkabacken.) Och denna någon kom med ett förslag!

Vilket jag så klart nappade på!!!!! :D Men jag kan inte säga vad det är än...

Nä det får vänta ett tag! Men jag bubblar inombords & nervositeten spökar.

Jag lovar att jag ska berätta men ni får hålla er till tåls ett tag. :)

Av MissC ♥ - 23 februari 2009 10:18

Det verkade som om bloggagratis levde sitt egna lilla liv igår!! Inget ville fungera för mig här.. Jag gjorde ju inlägget som ni ser där INGET fungerar, och det visades inte ens på sidan. Jag såg det i min admindel men den syntes inte utåt..!!! Men nu idag när jag slår på datorn då är både mms-inlägget och det andra där! Spökar det eller vad är det frågan om!? Ska bli intressant å se om min skivare vill vara med idag eller inte. Jag blir extremt arg om den strejkar idag med!! För att inte tala om USB-porten. Vågar jag ens testa..? Hela dagen riskerar att bli förstörd.

Hoppas ni har bättre tur med era prylar!!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se