Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 20 februari 2009 10:33

Jag jobbade igår, åkte hem fixade lite med tvätt å mat. Sen kom den krypande i kroppen... Migränkänslan den där skumma varianten som bara sätter sig i hela kroppen. Inte den varianten jag vant mig vid sedan 14-års ålder. Nä den här är annorlunda. Så det var bara att överge darling och bädda ner sig för natten samtidigt som lill älsklingen. Nu är jag på jobbet igen och känner mig sådär.. Men absolut bättre än igår. Dock har jag skit ont i rygg och axlar idag :( Men jag får ju känna att jag lever iaf :)

Have a nice day!

ANNONS
Av MissC ♥ - 19 februari 2009 18:11

Bilden är från artikeln i Expressen idag. (fler tidningar är på G)

Hoppas det ger effekt vad gäller skitskolan Olympen-Långbropark nu!!

ANNONS
Av MissC ♥ - 19 februari 2009 14:10

Ehh... Ja det är väl den stämpeln detta inlägg får ;)

Imorse på väg hit till jobbet, så mötte jag Eric Gadd med barn i vagn.

En sann kopia av sin far. Rena minikopian! :)

Det är nämligen så att jag ju faktiskt gillar Eric som artist.

Kanske inte allt han gjort, men en hel del! De fastnar hårt i huvudet de jag gillar.

Mig veterligen känner jag ingen annan som gillar Gadden..

Vad tycker du?


Dessutom tycker jag det är jobbigt att möta lite större celebriteter...!!

Man blir paff å nyfiken på en å samma ggn. (ja inte alltid kanske)

Jag är ju inte direkt nån kändis dyrkare, men vissa är kul att få se irl.

Men det är ju detta med att jag inte vill att de ska känna sig ut tittade.

Så då vågar jag knappt titta istället. Men de är ju inte mer människor än någon annan.. Och vi vet ju alla vad man tycker om dem som stirrar!

Hur reagerar du?

Av MissC ♥ - 19 februari 2009 11:49

Jag har fått en utmaning av Rusubecka  & Anna vilken går ut på..

Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.


*Slarvar med rakningen av benen under vintertid.

*En ny (o)vana är att jag inte längre sätter städningen som prio ett hemma.

*Jag har en förmåga att avbryta folk.. Vilket inte är ointresse utan spontana infall med tankar. Vilket dock kan misstolkas och ogillas..!

*Jag tänker alldeles för mycket.

*Jag rapar.. (det går inte att hindra ibland ;))

Min syster Linda dör om hon läser detta. LoL Men jag är mänsklig :)

*Jag gnisslar tänder. Det är extremt..!

*Extrem detalj freak!

*Slarvar nästan alltid med frukosten.


Okeej.. Nu vet ni liiite för mycket! ;) Så nu vill vi veta mer om.................

Annelie Johanna Kikki Mia Neta Trasseltoffs Det får räcka med dem..!

Av MissC ♥ - 18 februari 2009 22:28

Imorgon eller på fredag kommer M och hennes mamma att finnas i en artikel om skitskolan Långbroparken-Olympens hantering av M´s nötallergi eller snarare.. Som någon uttryckte sig 1 gång, misstag 2-3grr, slarv 5ggr, mordförsök! De ska få, sa jag ju.. Nu får de! Detta är bara början!!!

Så köp/läs Expressen imorgon eller på fredag.

Jo en sak till..

De hade ringt till skolan från tidningen för att få höra deras "röst".

Skolans svar var -Ingen kommentar.

Vad säger det tycker ni?!

Av MissC ♥ - 18 februari 2009 21:23

Idag tog jag en lunch på Ikki, sushi stället inne i Kungshallen. Snacka om service som suger. Och den mest sura och intet sägande servitris. Inget hej, inget.. Nä hon sa INGET förutom att hon skulle ha betalt med en gång. Fel person på fel plats! Dessutom var sushins tillagning sämre än min. Just nu sitter jag å kollar Greys efter att ha haft en mysig stund hos grannen :) Datorn är upptagen.. ;) Kram!

Av MissC ♥ - 17 februari 2009 22:30

Det har nu gått dryga 4 veckor.. Sedan jag slutatde dricka kaffe. Och det har gått betydligt lättare än jag trott! Men det är nog så lätt pga att jag ju är fri från huvudvärken!!! Jag vill inte dit igen. Så då är det ju bara att tänka på den. Nu får jag leva som alla andra "normala" människor. Nä, det blir ingen kaffekärring av mig trots allt! ;)

Av MissC ♥ - 17 februari 2009 15:59

Ett super härligt väder bjuds det på idag. När jag hämtat William från dagis så begav vi oss direkt till backen där det blev lite åka av. Men sen tog orken slut på lill älsklingen. Nu tänker man mer å mer på det.. Astman. Det är väl den som talar när tröttheten visar sig..!? Efteråt gick William till sin kompis Svante, så nu är han där och jag sitter här med frusna kinder å tår ;) och tuggar i mig en apelsin.

Och just det ja, jag fick inte jobbet jag skrev om tidigare. Nä, så är det ibland.

Jag ska helt enkelt göra något annat! :)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se