Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 12 februari 2009 17:08

..Få mer ont i öronen! Nu har jag också känningar i öronen. Bad doktorn titta i mina öron också när han ändå kollade Williams.. Williams såg ut att gå åt rätt håll. Jag hade något på gång därinne, det var rött och trumhinnan buktade. Vilket tyder på att den är på G! :( Så nu ska jag proppa i mig alvedon så det sprutar åt alla håll!!!! Jag SKA åka imorgon, till vilket pris som helst.. Men iväg ska jag!

ANNONS
Av MissC ♥ - 11 februari 2009 22:58

Nya smycken som ska ut i webbutiken www.misscdesign.se får ni se här först!

Busigt eller hur..!? ;) 1.Halsband 2.Armband 3 & 4.Ser ni väl vad det är.. ;)

......................................Ser ni att jag lagt till ett...........................

 

ANNONS
Av MissC ♥ - 11 februari 2009 22:54

Crazy....! Ja det verkar finnas lösningar på det mesta. Är du ensamstående eller helt slutkörd kanske detta är en enkel lösning. ;) Hihihi..

Av MissC ♥ - 11 februari 2009 21:36

Jag börjar bli riktigt orolig emellanåt.. Min sambo tycker jag borde kolla om jag inte ändå börjat få en släng av alzheimers..! Jag glömmer saker titt som tätt. Nästan varje ggn jag lagt in tvätt i maskinen och när jag gått därifrån så gör jag ju såklart ngt annat. Sen kan min sambo fråga mig dagen efter om jag hängt upp tvätten. -Neeeej shit, den har jag helt glömt!!! Och han har redan gjort det ;) Men 8 av 10ggr händer detta. Glömmer ställa in maten igen som jag plockat fram..! Min sambo kommer och fint talar om att den blir dålig om den står där. Ehh, helt borta från min skalle. Börjar bli rädd för mig själv nu..! Eller så är den enkla förklaringen bara det att jag har för mycket i min skalle helt enkelt! Det är ju tusen miljarder tankar, ideér och funderingar mm. som snurrar i ultrarapid.

Av MissC ♥ - 11 februari 2009 14:27

...Behövde vi inte åka till. Han sov sedan resten av natten andades okej, hostade nån enstaka gång. Visserligen så hostar han nu, men jag hoppas vi ska slippa åka in med honom. Det är så extremt trist..! Så håll nu tummarna för att kvällen/natten blir bättre än igår.


Men imorgon blir det ett besök hos läkaren för å kolla om öroninflamationen

har gett med sig. Hoppas hoppas gillar inte penicillin!

Av MissC ♥ - 10 februari 2009 22:19

Då har det ramlat in en ny utmaning! Både av Kikki & Mia

Denna utmaning går ut på att berätta några elaka sanningar om mig själv.


 • Jag är extremt petig vad gäller detaljer.
 • Envis som en åsna. Kör på det jag tror på tills någon kan bevisa eller lägga fram så att jag kan tänka om, om det nu behövs.. ;)
 • Kan vara otroligt naiv, vad gäller människor. Men börjar bättra mig :)
 • Kontrollfreak.. Men har börjat släppa en del på det. Känns otroligt skönt.
 • Kan vid behov vara en riktig bitch. Men helst inte..
 • Jag är också duktig på att spara allt till sista sekunden. Beror nog på att jag jobbar bäst och är mer effektiv under stress.

Okeeej, då ska vi se vem som ska få blotta sig.. Hehehe! Jag tar..

Trasseltofs  Fru*Sörmlind  Missy  Neta  &  JohannaAv MissC ♥ - 10 februari 2009 21:54

Helst allt på en gång eller vad..!? Min älskade lilla kille har...

 • Förkylning
 • Feber, på väg neråt nu
 • Öroninflammation
 • Astma
 • Krupp

Nu får det faktiskt räcka..!!!

Han har hostat här i kväll oavbrutet i 1 1/2 timme såpass att han kräkts ett antal ggr.

Det är kruppen som spökar igen..

Inhalatorn vi fick med luftrörsvidgande vi kunde ta vid akuta hostproblem som skulle hjälpa direkt, har inte hjälpt. Jag ringde sjukvårdsupplysningen.

Och de tyckte vi skulle åka in då han har indragningar i bröstkorgen.

Men under tiden vi pratade så lyckades han somna i Connys famn.

Så nu sover han lungt (peppar, peppar) och andas normalt.

Hoppas det håller sig så. Men det visar sig.. Annars så får vi ta å åka in!

Älskade lilla killen -Mamma, jag önskade jag kunde trolla bort hostan.

-Min älskling jag önskade jag kunde trolla bort den åt dig.

Hatar denna maktlösa känsla.


Av MissC ♥ - 10 februari 2009 18:29

Men helt seriöst..! Jag sitter i skrivande stund på pendeltåget på väg hem.. Mitt emot mig sitter en kvinna, troligen i min ålder. Hon har sedan hon satte sig ner, gäspat konstant och högljutt med en ljudlig suck och utblås på slutet ! Hon gapar så man typ ser vad hon åt till frukost, lunch å middag..! Kan hon inte åtminstone hålla för munnen. Eller!? Är det jag som är känslig?

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se