Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 10 februari 2009 14:12

Ja, det kan man kalla nattens sängvistelse..!! Lill älsklingen har snurrat och hållt på mest hela natten. Druckit vatten och haft det jobbigt i hela kroppen :( Legat som ett plåster på mig. Och så spydde han lite vid 3 tillfällen. Tror att det var pga alvedonen han får mot öroninflammationen. Och då han inte åt något nämnvärt igår så verkar det vara en logisk förklaring. Det var ju bara vätska och skum. Stackars min lilla älskling. Och ändå är han vid så gott mod! Jag var ju som en zombie när han ville kolla på tv:n vid 8-tiden. Slumrade i soffan..

Nu är han som han var igår, hostig och så..

Men har redan ätit mer än på hela dagen igår.

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 februari 2009 22:21

Min lille kille börjar bli stor.. Vad tiden rusar framåt!

Jag älskar denna bilden. Den lyser oskuldsfullhet! Jag älskar dig William.

ANNONS
Av MissC ♥ - 9 februari 2009 22:07

Okeeeeej vad ÄR DETTA!!!!????? Ska jag bli sjuk NU? Neeeej, jag har inte tiiiiiid!

Torrhosta och jobbigt i halsen är det. Vill inte!

Jag har fullt upp, har en sjuk liten kille och ska flänga runt i helgen.

Ska ner till min älskade mamma som fyller år på fredag (känns som om jag sagt det tidigare..;)) Sen blir det Karlstad på lördag och tillbaka till mamma på söndag för att sen åka med min morbror tillbaka till Stockholm! PHU.


Lill älsklingen var så trött att han inte orkade se klart programmet. -Vill gå å sova nu. Vi sa att han kunde få somna i soffan, (hemsk som man är för å få se klart programmet) men han ville sova i sängen. Gå å lägg dig du så kommer jag sedan.. Han somnade själv utan att bli omstoppad, på stört!

Ett sting av dåligt samvete fick jag.

Av MissC ♥ - 9 februari 2009 21:13

..Blev vi inte! ;) Men dock "mina" menytavlor..! Det är jag som textar dem.

Nu har de köpt nya då programmet inte gjorde det,

de är i frostat glas och jag textar med ett annat typsnitt.

Jag visste vart jag satt, så precis i slutet ser man mitt nylle sticka fram bakom.. Det är typ en nanosekund! Hahaha. Men kul att se hur det hela gick till då jag känner dem och vi spenderar en hel del tid där när vi kan.


Ha en fortsatt trevlig kväll!


Hoppas det hjälpte Himmelskahundar att synas mer!

Av MissC ♥ - 9 februari 2009 16:41

Kl. 20.00 då ska ni kolla in kanal 3 och se Simon & Tomas. Ses sen :)

Av MissC ♥ - 9 februari 2009 16:04

Nu är vi hemma efter besök hos läkaren. Hon vi var hos som påbörjar migränutredningen på William kollade även upp hans hals och öron. Vi pratade en del om migränen och de andra huvudvärksproblemen som ständigt återkommer. Så grndligt som hon undersökte William har jag aldrig varit med om tidigare, hon var så bra på alla sätt. Men hon ska sluta där.. :(

I vilket fall så är jag glad att vi hann träffa henne, då hon misstänker att huvudvärken kan bero på annat.. Migränen är annat den kommer de att fortsätta utreda. Men nu är det även utredning vad gäller astma!!! Så nu har vi fått inhalaotr och grejjer som William ska ta i 8veckor så fortsätter vi därifrån. Jahaa, astma!? Men det pep tydligen ordentligt när han andades efter en liten springtur. Den hade hon hört lite svagare innan men nu var den kraftig. Och om det är så att han har astma och inte bara förkylningsastma, kan det förklara huvudvärken. Åh, så skönt med grundliga läkare. Någon som letar orsak och inte bara behandlar symptomen.

Tack för att vi fick träffa henne!

Av MissC ♥ - 8 februari 2009 21:18

Idag skulle vi gått på bio jag & William.. Vi skulle sett Bolt. Men det får tydligen vänta. Min lille älskling har fortfarande feber och har ont i hals och öron. Så imorgon blir det dubbla besök hos doktorn.. Först kolla öron & hals, sedan bär det av till doktorn som skall göra migrän-utredning på William. Vi har myst och kollat på film här hemma istället.


Och jag har fixat med kort & smycken som skall läggas på brevlådan.

Det har ramlat in lite beställningar.. Och ingen är gladare än jag :D

Och så har jag fixat en del som skall med till helgen, då jag åker till mamma

som fyller år på fredag. Och på lördag så åker vi till Karlstad på bröllop/dop.

Jag har fått äran att göra presenterna de skall få. Så det har vart fullt ös här i pysselstugan!


Glöm inte kanal 3 imorgon kl.20.00 vi kanske ses då ;)

I vilket fall så kan det vara kul att se detta program..


Hoppas er söndag har vart toppen!

Kramar i massor.

Av MissC ♥ - 7 februari 2009 19:49

Fick denna mejlad av en väninna och jag fnissade såå! Så jag tänkte dela med mig. Hoppas ni också får er ett skratt! :) Den ensamma hjärncellen.

Det var en gång en kvinnlig hjärncell som, av misstag, hamnade i en mans huvud.

Hon tittade sig nervöst omkring eftersom det var alldeles tomt och tyst där.

'Hallå?' ropade hon, men fick inget svar.

'Är det någon här?' ropade hon lite högre, men fick ändå inget svar.

Nu började den kvinnliga hjärncellen att känna sig ensam och rädd, så hon skrek så högt hon kunde,

'HALLÅ, ÄR DET NÅGON HÄR?'

Då hörde hon en svag röst långt, långt bortifrån.....

Vi är här nere......


Hehehe.. Hoppas ingen blir förnärmad nu bara ;)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se