Alla inlägg under februari 2009

Av MissC ♥ - 7 februari 2009 13:07

Det ringer på telefonen här på jobbet och i andra änden är det min sambo.

Det visar sig att vår älskling börjar bli sjuk.. Ligger och sover i soffan hemma med huvudvärk och feber! Hoppas det inte blir värre. denna huvudvärk.. Han har den alldeles för ofta!! Men i vecka nu ska vi till doktorn då de ska påbörja en migrän-utredning. Han har ju haft detta i flera år och vad jag kan se då jag själv har det, migrän vid flertalet ggr. Och min lille älskling har ju bara nått åldern 4 1/2år.

Jag vill hem nuuuuuu!

ANNONS
Av MissC ♥ - 7 februari 2009 12:55

Det är ju helt otroligt hur vissa människor beter sig...!

I skrivande stund är jag på jobbet. Och gissa vad som sedan låg strax utanför vår entré.. Jo, hundbajs!!!!!! Någon har alltså låtit sin stackars hund bajsa i gallerian (helt självupptagen tydligen). Och dessutom lämnat kvar det för folk att oturligt trampa omring i. Detta gav ju spår inne hos mig också! Uuuääääck, ingen doft jag direkt finner ljuvlig! Vi har visserligen Poo-Pourri men den är ju till toaletten och inte för golv.. Eller luften heller för den delen. Så jag har sprutat runt med en room-spray, det blev lite väl mycket..! Så nu har jag det uppe i näsan och håller på å kvävas av den. Fast hellre det än att kvävas av hundbajs.


Eller vad säger ni..?!! :)

ANNONS
Av MissC ♥ - 6 februari 2009 15:31

M har vart hos doktorn och andningen är påverkad samt hjärtat men det var värst med andningen! Å dessa människor på den där skitskolan-Olympen har mejlkontakt med M´s mamma.. MEJL kontakt, inte ens telefon kontak. Under all kritik rakt igenom! Det senaste nu var att de inte visste att muskotnöt ju var en nöt.. Ehh, HALLÅ är det någon hemma!!!????

Det är väl ändå på skolans ansvar att ta reda på vad som är nötter och inte!

Makalöst nonchalant & okunnigt beteende!

Av MissC ♥ - 6 februari 2009 11:26

Då ska ni bänka er framför tv:n!!!! Då händer det... Det som jag & William var på i december. Det handlar som sagt inte om oss, vi kommer dit som de inventarier vi är! :) Design: Simon & Tomas, det är programmet ni ska se då!

Av MissC ♥ - 6 februari 2009 10:30

Klockan 06.00 typ.. Så vaknar William och vill gå upp! Hallå hjälp, vi kan ligga kvar i minst 1 1/2 timme till!!!!! Jag somnade runt 01.30 inatt. Det är mycket som händer just nu.. Sov uruselt. Å så ska jag behöva masa mig upp 06 på morgonen! Snacka om att vara helt väck. Nu försöker jag sortera det jag behöver få gjort.. Imorgon blir det jobb HELA dagen. Vilket innebär att det är bra om jag är något effektiv idag ;)


Uppdatering på JÄVLA IDIOTER.

M kommer inte att gå tillbaka till skitskolan Olympen igen..!


Ha en underbar fredag!


Av MissC ♥ - 6 februari 2009 09:58

Jag är med och tävlar om dessa läckra LOVE formar!

Var med du också vettja!! HÄR går du in.

Av MissC ♥ - 5 februari 2009 17:12

Hur svårt kan det vara!!! Jag är sååå upprörd och det är min sambo & min sambos dotters mamma också!!! Fick för en stund sedan ett samtal av min sambo.. Där han talar om att den där jävla skolan, Långbroskolan~Olympen~ ännu en gång utsatt M för nötter/cocos!! Hon är ALLERGISK hur svårt är det att förstå!!!!? Det är 5 eller 6ggn nu sen hon började i höstas!!!!! Helt JÄVLA otroligt! De har anmält skolan efter förra ggn till skolverket och polisen. Då sa den som lagar maten till M när M frågade efter det att hon känt av reaktionen i kroppen  -att det är ju så lite i så det tål du säkert!

HUR KAN MAN SÄGA SÅ TILL NÅGON SOM ÄR ALLERGISK!!!!!????????????????

Och dessutom ett barn.

Sen kommer de i efterhand och säger att det inte var nötter/cocos i maten... Ehh hallå!!! Utan menar på att M skulle kunna vara allergisk mot annat. M har testats för diverse tänkbara. LAGA INTE MAT MED NÖTTER/COCOS!!!! Hur svårt kan det vara!?


Denna gång var det så illa att M höll på att falla bort i COMA. Ansiktet (vilket har hänt innan) svullande upp och M´s mamma fick klappa M i ansiktet och ruska om M så att hon inte skulle "falla" bort...!!

DET KAN JU FÖR FAN INTE VARA SANT ATT DE GÖR PÅ DETTA SÄTT!!??!

UTSÄTTA BARN FÖR LIVSFARA I SKOLAN.


Långbroskolan~Olympen~

Där ska ni inte låta era barn gå, speciellt inte om det är allergiska!!!!


Ni får ursäkta mitt "vackra" språk men jag är väldigt upprörd!

Nu ska jag ta kontakt med en kontakt på aftonbladet och se om det kan göras något genom media!

SPRID MER ÄN GÄRNA DETTA VIDARE!

SKIT LÅNGBROSKOLAN OLYMPEN heter den.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se