Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Kalaslördag...

Av MissC ♥ - 1 mars 2009 10:48

Här kommer de utlovade bilderna från gårdagens kalas. Leon & William satte sig på samma stol :) Kikki hade bakat allt själv! Bullarna var SUPER goda!! Var lite sugen på å fråga efter en påse att ta med hem ;)
Killarna showade med sina grimaser..

Kikki & jag :)

Jag försöker mig på en Kikki posé det går bättre än tidigare. jag får nog öva lite ;)

Är ju kul om jag kan se klok ut på bilderna.. Lyckas ju allt som oftast se helt galen ut!! *skratt*


Vi hade super mysigt såklart! Alltid lika kul å mysigt att träffas :)


Så var det dags för tårtan..

Letizia blåste på för fulla "muggar" ;) Tror inte Leon hade en susning att hänga med.

Tårtan var såååå GOD!!!

Gullungen Lucas vaknade och tog fram moderskänslorna hos oss alla:) Gulle killen hade legat å försökt göra sig hörd en stund innan han fick uppmärksamhet. Men oj så nöjd han blev när han fick komma ut till oss andra!
Sedan var det dags för mig & William att bege oss hemåt.. Det tar ju en stund. Men tiden går ALLTID för fort när det är trevligt!

Vi kom hem vid 18-tiden å då var det bara att fixa middag.

Och god som bara den blev den ;)

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

1 mars 2009 11:06

Åhhhh, vilka härliga bilder!! Gullungar, de är så söta, alla era barn! Bilden på dig och Kicki är jättefin, man riktigt SER hur bra vänner ni är, lyckliga ni! Ni verkar ha haft en sådan härlig dag..kram!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

1 mars 2009 20:15

Taaaack sötis, supermysigt som alltid.Du ser inte alls galen ut oftast på bilderna, du blir ju bra!!!..Du skulle sagt om bullarna, klart du hade fått en påse med dig..;0)
Puss

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se